Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tributario Pupazzia
amerina Tactiek 451B II
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 74.5
adequate Schieten incredible
adequate Passen outstanding
adequate Verdedigen outstanding


2e minuut.
Golino met de inworp. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa geeft de bal voor. Condori krijgt zijn hoofd ertegen. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa geeft de bal voor. Condori springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa passt de bal met de wreef. Anghelinii geeft de bal voor. Condori springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Lent bokst de bal weg. Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:1

10e minuut.
Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa passt de bal in één keer door. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadori rent richting de bal. Amadori schiet op doel. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Koçoğlu geeft een hoge lob. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa speelt de bal door. Condori is nu in balbezit. Condori schiet op doel. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii met een sublieme pass. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Amadori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Condori onderschept slim de pass. Condori speelt de bal door. Amadori rent richting de bal. Amadori draait met de bal, schiet en ... Pabiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dragojević speelt de bal door. Maftei is nu in balbezit. Maftei passt de bal met de wreef. Amadori rent richting de bal. Amadori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Amadori met een sublieme pass. Słowiak onderschept slim de pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Amadori passt de bal zonder na te denken. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Condori springt en kopt de bal. Słowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak is nu in balbezit. Amadori onderschept slim de pass. Amadori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:2

30e minuut.
Pabiański heeft problemen om de bal te vangen. Słowiak speelt de bal door. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori onderschept slim de pass. Condori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamalfa probeert naar een medespeler te passen. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lent bokst de bal weg.

41e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Condori verovert de bal door een tackle van achteren. Condori passt de bal zonder na te denken. Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Golino met een snelle inworp. Maftei rent richting de bal. Amadori onderschept slim de pass. Amadori geeft de bal voor. Condori springt en kopt de bal. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden. Anghelinii passt de bal in één keer door. Condori is nu in balbezit. Condori schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 79%, Pupazzia 21%.
Tributario - Pupazzia 0:3

49e minuut.
Condori rent richting de bal. Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadori passt de bal zonder na te denken. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:4

52e minuut.
Amadori rent richting de bal. Amadori passt de bal in één keer door. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:5

57e minuut.
Condori haalt uit met een fantastische trap. Lent speelt de bal door. Golino met een sublieme pass. Amadori heeft problemen om de bal te vangen. Amadori geeft een hoge lob. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Condori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:6

60e minuut.
Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz rent richting de bal. Marinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marinho krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pócsik speelt de bal door. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori is nu in balbezit. Amadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadori haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori schiet op doel. Paal! Amadori rent richting de bal. Amadori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:7

68e minuut.
Golino speelt de bal door. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori passt de bal zonder na te denken. Amadori rent richting de bal. Amadori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Golino passt de bal in één keer door. Lamalfa heeft problemen om de bal te vangen. Lamalfa geeft een hoge lob. Amadori maakt een snoekduik en kopt de bal. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:8

77e minuut.
Maftei met een sublieme pass. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii passt de bal in één keer door. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Golino met de inworp. Maftei rent richting de bal. Condori onderschept slim de pass. Condori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Golino onderschept slim de pass. Golino passt de bal zonder na te denken. Condori rent richting de bal. Condori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:9

85e minuut.
Amadori kopt de bal weg. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa speelt de bal door. Amadori is nu in balbezit. Amadori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Maftei kopt de bal weg. Grealish speelt de bal door. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragojević geeft de bal voor. Araszkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Condori kopt de bal weg. Golino bereikt de bal nog maar net als eerste. Golino met een sublieme pass. Condori is nu in balbezit. Condori haalt uit met een fantastische trap. Lent bokst de bal weg. Amadori rent richting de bal. Amadori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pupazzia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 79%, Pupazzia 21%.
Tributario - Pupazzia 0:10