Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18355
A Mani Basse Tributario
3-2-5 Inverse Tactiek amerina
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Maftei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pereyra raakt geblesseerd tijdens het duel. Akif legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 1:0

7e minuut.
Akif rent richting de bal. Merlo rent richting de bal. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 2:0

8e minuut.
Della Giovampaola is nu in balbezit. Pereyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański maakt een afschuwelijke overtreding. Pabiański krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pabiański geeft de bal voor. Dobrota geeft de bal voor. Akif kopt de bal weg. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Peresada rent richting de bal. Peresada passt de bal zonder na te denken. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burian komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Cuéllar Jiménez passt de bal zonder na te denken. Pereyra is nu in balbezit. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 3:0

34e minuut.
Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu passt de bal zonder na te denken. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ... Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 4:0

36e minuut.
Maftei speelt de bal door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica speelt de bal door. Burian rent richting de bal. Burian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
van de Korput met een snelle inworp. Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz schiet op doel. Corto bokst de bal weg.

39e minuut.
Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei passt de bal met de wreef. Şüküroğlu met een sublieme pass. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gardović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardović geeft een hoge lob. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 30%, Tributario 70%.
A Mani Basse - Tributario 4:0

59e minuut.
Słowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiak met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian is nu in balbezit. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 5:0

71e minuut.
Dobrota geeft de bal voor. Merlo rent richting de bal. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu schiet op doel. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Tributario 6:0

72e minuut.
Vercellesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dragojević de bal. Dragojević geeft de bal voor. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Corto bokst de bal weg.

78e minuut.
Maftei kan de bal niet met de borst controleren. Dobrota onderschept slim de pass. Dobrota passt de bal met de wreef. Daar is Şüküroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
van de Korput zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrota probeert de bal met de borst te controleren. Dobrota passt de bal in één keer door. Pereyra rent richting de bal. Pereyra schiet op doel. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Duvivier met een sublieme pass. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota met een sublieme pass. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada passt de bal zonder na te denken. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dragojević kopt de bal weg. Duvivier geeft een hoge lob. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 35%, Tributario 65%.
A Mani Basse - Tributario 6:0