Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. theentersandman
Closer Tactiek refuge_q
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
48.2 gemiddelde waardering 65.8
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Mainardi speelt de bal door. Giancippoli verovert de bal door een tackle van achteren. Cocichin is nu in balbezit. Cocichin geeft een lange en hoge pass. Chişcă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski is nu in balbezit. Chişcă rent richting de bal. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati passt de bal in één keer door. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - theentersandman 0:1

17e minuut.
Ilie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocichin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fozzati de bal. Fozzati geeft de bal voor. Paal!

26e minuut.
Cocichin is nu in balbezit. Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Ilie onderschept slim de pass. Daar is Aranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Chişcă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - theentersandman 0:2

29e minuut.
Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati probeert naar een medespeler te passen. Cocichin heeft problemen om de bal te vangen. Cocichin geeft de bal voor. Chişcă maakt een snoekduik en kopt de bal. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cocichin rent richting de bal. Cocichin heeft problemen om de bal te vangen. Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Vuohikangas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fozzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fozzati met een sublieme pass. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă draait met de bal, schiet en ... Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een lange en hoge pass. Chará speelt de bal door. Cocichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocichin geeft een lange en hoge pass. Paal! Ebert rent richting de bal. Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - theentersandman 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 71%, theentersandman 29%.
Fuck Yea. - theentersandman 0:3

54e minuut.
Mazzeo met een sublieme pass. Cocichin heeft problemen om de bal te vangen. Cocichin passt de bal in één keer door. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Izquierdo bokst de bal weg.

59e minuut.
Ebert onderschept slim de pass. Giancippoli speelt de bal door. Fozzati rent richting de bal. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cocichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - theentersandman 0:4

66e minuut.
Chará heeft problemen om de bal te vangen. Chará passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cocichin de bal. Cocichin geeft een hoge lob. Chişcă maakt een snoekduik en kopt de bal. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cocichin is nu in balbezit. Cocichin geeft een lange en hoge pass. Ebert kopt de bal weg. Fozzati geeft de bal voor. Chişcă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mazzeo is nu in balbezit. Mazzeo passt de bal zonder na te denken. Cocichin is nu in balbezit. Cocichin geeft de bal voor. Chişcă krijgt zijn hoofd ertegen. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 74%, theentersandman 26%.
Fuck Yea. - theentersandman 0:4