Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S Temugin
Prima guardia Tactiek 2018 5212 MarSx
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Chechelski passt de bal met de wreef. Qafarov geeft een hoge lob. Concepción probeert de bal met de borst te controleren. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Acciari onderschept slim de pass. Acciari geeft de bal voor. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Temugin 1:0

18e minuut.
Acciari passt de bal zonder na te denken. Pesich rent richting de bal. Pesich passt de bal met de wreef. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pascual is nu in balbezit. Pascual passt de bal met de wreef. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić geeft een lange en hoge pass. Pećina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ružić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesich. Ružić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ružić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orahovac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Böő onderschept slim de pass. Böő geeft een hoge lob. Inworp. Ružić met de inworp. Pascual geeft de bal voor. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orahovac krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pećina controleert de bal met de borst. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.c. D10S - Temugin 1:1

33e minuut.
Pećina geeft een hoge lob. Böő met een sublieme pass. Tavelli geeft de bal voor. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac schiet op doel. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Chechelski speelt de bal door. Pesich rent richting de bal. Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pascual geeft de bal voor. Pećina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pesich onderschept slim de pass. Pesich met een sublieme pass. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund geeft een lange en hoge pass. Pacholski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 62%, Temugin 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c. D10S - Temugin 1:1

48e minuut.
Böő geeft een hoge lob. Inworp. Ružić met een snelle inworp. Pascual geeft de bal voor. Pećina maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szilágyi ... Strafschop! Directe rode kaart, Szilágyi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szilágyi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Orahovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Pećina neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Temugin 1:2

50e minuut.
Inworp. Mustafá komt het veld opgelopen. Parra komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tuesen rent richting de bal. Tuesen geeft een hoge lob. Ružić is nu in balbezit. Ružić geeft een hoge lob. Orahovac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Temugin 1:3

52e minuut.
Mustafá bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina is nu in balbezit. Mustafá maakt een afschuwelijke overtreding. Mustafá krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Miu rent richting de bal. Miu met een sublieme pass. Parra rent richting de bal. Parra geeft een hoge lob. Pacholski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hegelund neemt de hoekschop. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Mustafá verovert de bal door een tackle van achteren. Lastreto rent richting de bal. Lastreto geeft de bal voor. Qafarov rent richting de bal. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Temugin 2:3

63e minuut.
Ružić kopt de bal weg. Pesich speelt de bal door. Hegelund rent richting de bal. Hegelund geeft een hoge lob. Mustafá krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tuesen geeft een lange en hoge pass. Ružić is nu in balbezit. Acciari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acciari krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Trzeciakiewicz komt het veld opgelopen. Kilar komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ružić geeft de bal voor. Pećina kopt de bal weg. Orahovac rent richting de bal. Orahovac schiet op doel. Valdivieso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Temugin 2:4

90e minuut.
Miu is nu in balbezit. Miu geeft een lange en hoge pass. Pećina kopt de bal weg. Orahovac rent richting de bal. Orahovac schiet op doel. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 53%, Temugin 47%.
S.s.c. D10S - Temugin 2:4