Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ennerico FC A Mani Basse
5-3-2 DA Tactiek QQ3-B
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.5 gemiddelde waardering 71.4
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Mash geeft de bal voor. Elfring kopt de bal weg. van de Korput rent richting de bal. Elfring verovert de bal door een tackle van achteren. Elfring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mash de bal onder controle te krijgen. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada met een sublieme pass. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Abdyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Remondino bokst de bal weg.

43e minuut.
Formica geeft een hoge lob. Yang kopt de bal weg. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ... Remondino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - A Mani Basse 0:1

45e minuut.
Abdyli rent richting de bal. Abdyli passt de bal in één keer door. Lagarde met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ... Remondino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 50%, A Mani Basse 50%.
Ennerico FC - A Mani Basse 0:1

50e minuut.
van de Korput onderschept slim de pass. van de Korput geeft een hoge lob. Burian rent richting de bal. Burian haalt uit met een fantastische trap. Remondino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - A Mani Basse 0:2

54e minuut.
van de Korput bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfring onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moussaoui zal de hoekschop nemen. Nem maakt een snoekduik en kopt de bal. Corto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jagodzki rent richting de bal. Elfring verovert de bal door een tackle van achteren. Elfring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Elfring onderschept slim de pass. Gardović rent richting de bal. Elfring verovert de bal door een tackle van achteren. Elfring haalt uit met een fantastische trap. Corto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - A Mani Basse 1:2

70e minuut.
Toscano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şevket is nu in balbezit. Toscano begaat een overtreding. Şevket is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şevket neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
van de Korput probeert naar een medespeler te passen. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussaoui is nu in balbezit. Moussaoui geeft een lange en hoge pass. Nem rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burian stond buitenspel. Lagarde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elfring kopt de bal weg. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem haalt uit met een fantastische trap. Corto bokst de bal weg.

77e minuut.
Şevket is nu in balbezit. Jurczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şevket. Şevket krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gardović rent richting de bal. Nem rent richting de bal. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfring onderschept slim de pass. Elfring draait met de bal, schiet en ... Corto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Toscano probeert de bal aan de voet te houden. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket passt de bal met de wreef. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 45%, A Mani Basse 55%.
Ennerico FC - A Mani Basse 1:2