Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Capsano slide
4-5-1 updated Tactiek 4312sn
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
73.5 gemiddelde waardering 66.5
formidabel Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kotász rent richting de bal. Kotász met een sublieme pass. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft de bal voor. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Castilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berček is nu in balbezit. Berček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 0:1

3e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Duranöz probeert naar een medespeler te passen. Nechită rent richting de bal. Nechită geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. Wielgusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Castilho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 0:2

8e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel. Wielgusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 1:2

14e minuut.
Berček is nu in balbezit. Berček passt de bal in één keer door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Castilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 1:3

29e minuut.
Facincani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sârgu met de inworp. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Nechită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duranöz geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. Wielgusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 2:3

32e minuut.
Duranöz speelt de bal door. Nechită is nu in balbezit. Nechită met een sublieme pass. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Wielgusiak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dzieszuk kopt de bal weg. Rząsa speelt de bal door. Daar is Gniazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniazdowski geeft een hoge lob. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. Wielgusiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Capsano 46%, slide 54%.
F.C. Capsano - slide 2:3

47e minuut.
Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski passt de bal in één keer door. Facincani onderschept slim de pass. Sârgu geeft een hoge lob. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Castilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berček rent richting de bal. Berček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 2:4

48e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Daar is Nechită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită geeft de bal voor. Dzieszuk is nu in balbezit. Dzieszuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chaves speelt de bal door. Hocaoğlu is nu in balbezit. Hocaoğlu passt de bal zonder na te denken. Chaves geeft een lange en hoge pass. Berček maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Galop onderschept slim de pass. Galop geeft de bal voor. Kasperek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bealli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nechită is nu in balbezit. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 3:4

69e minuut.
Fininho komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Galop onderschept slim de pass. Galop passt de bal met de wreef. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Wielgusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kasperek de bal. Dzieszuk is nu in balbezit. Dzieszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Capsano - slide 4:4

77e minuut.
Rząsa passt de bal in één keer door. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzieszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieszuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski passt de bal met de wreef. Nechită rent richting de bal. Nechită geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 5:4

85e minuut.
Sol is nu in balbezit. Sol geeft de bal voor. Nechită kopt de bal weg. Duranöz rent richting de bal. Duranöz haalt uit met een fantastische trap. Wielgusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kasperek geeft een lange en hoge pass. Facincani kopt de bal weg. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa geeft de bal voor. Dzieszuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoàng Việt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotász met een snelle inworp. Chaves rent richting de bal. Chaves geeft een lange en hoge pass. Castilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berček bereikt de bal nog maar net als eerste. Berček haalt uit met een fantastische trap. Castilho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Capsano - slide 5:5

90e minuut.
Facincani passt de bal in één keer door. Kasperek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gniazdowski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - slide 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Capsano 42%, slide 58%.
F.C. Capsano - slide 6:5