Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: Tributario Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16252
Tributario S.s.c. D10S
amerina Tactiek Prima guardia
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 68.3
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pesich speelt de bal door. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lastreto passt de bal met de wreef. Pesich probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:1

6e minuut.
Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski rent richting de bal. Araszkiewicz begaat een overtreding. Araszkiewicz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pesich probeert naar een medespeler te passen. Della Giovampaola is nu in balbezit. Rassel onderschept slim de pass. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:2

13e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Merlo rent richting de bal. Hegelund onderschept slim de pass. Hegelund geeft een hoge lob. Rassel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:3

16e minuut.
Hegelund kopt de bal weg. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski met een sublieme pass. Rassel rent richting de bal. Rassel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pesich is nu in balbezit. Pesich passt de bal zonder na te denken. Della Giovampaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel verovert de bal door een tackle van achteren. Rassel draait met de bal, schiet en ... Lent bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:4

21e minuut.
Della Giovampaola kopt de bal weg. Lastreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastreto passt de bal met de wreef. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Della Giovampaola is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lastreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastreto geeft de bal voor. Pacholski rent richting de bal. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Hegelund is nu in balbezit. Hegelund geeft de bal voor. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:5

26e minuut.
Magaña speelt de bal door. Hegelund heeft problemen om de bal te vangen. Hegelund met een sublieme pass. Pacholski rent richting de bal. Pacholski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lastreto kopt de bal weg. Rassel is nu in balbezit. Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel onderschept slim de pass. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Lent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:6

28e minuut.
Słowiak geeft de bal voor. Dragojević rent richting de bal. Dragojević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valdivieso bokst de bal weg.

35e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund onderschept slim de pass. Hegelund speelt de bal door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Concepción onderschept slim de pass. Concepción geeft een hoge lob. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:7

45e minuut.
Daar is Rassel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rassel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magaña met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hegelund de bal. Hegelund passt de bal met de wreef. Pesich geeft de bal voor. Pacholski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 74%, S.s.c. D10S 26%.
Tributario - S.s.c. D10S 0:7

47e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacholski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Valdivieso met een sublieme pass. Pesich kopt de bal weg. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Buitenspel voor Dragojević. Goede buitenspelval van de verdediging. Parra komt het veld opgelopen. Mustafá komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pesich probeert naar een medespeler te passen. Hegelund heeft problemen om de bal te vangen. Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hegelund is nu in balbezit. Hegelund met een sublieme pass. Pacholski rent richting de bal. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:8

67e minuut.
Pócsik is nu in balbezit. Lastreto verovert de bal door een tackle van achteren. Lastreto met een sublieme pass. Mustafá rent richting de bal. Mustafá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merlo. Hegelund raakt geblesseerd tijdens het duel. Pesich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:9

77e minuut.
Pesich met de inworp. Hegelund rent richting de bal. Hegelund passt de bal zonder na te denken. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merlo heeft problemen om de bal te vangen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski schiet op doel. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - S.s.c. D10S 0:10

79e minuut.
Trzeciakiewicz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hegelund onderschept slim de pass. Hegelund speelt de bal door. Klungelig pakt Pacholski de bal. Pacholski schiet op doel. Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Hegelund passt de bal in één keer door. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Merlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegelund verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund schiet op doel. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pesich geeft een hoge lob. Della Giovampaola probeert naar een medespeler te passen. Maftei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Hegelund geeft een hoge lob. Mustafá kopt de bal weg. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pacholski heeft problemen om de bal te vangen. Pacholski geeft een hoge lob. Mustafá kopt de bal weg. Pacholski rent richting de bal. Pacholski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 77%, S.s.c. D10S 23%.
Tributario - S.s.c. D10S 0:10