Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Gaetano Scirea
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21793
SCSA Juventude F.C. Realcampo
532Classic Tactiek REALCAMPO III
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.4 gemiddelde waardering 26.4
formidabel Schieten slecht
uitmuntend Passen zwak
uitstekend Verdedigen slecht


2e minuut.
Batista speelt de bal door. Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een lange en hoge pass. Marianini is nu in balbezit. Marianini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mányoki passt de bal zonder na te denken. Daar is Giurato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giurato passt de bal in één keer door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ceri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giurato is nu in balbezit. Giurato speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Masseroni de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu kopt de bal weg. Marianini is nu in balbezit. Marianini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 1:0

18e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato met een sublieme pass. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Giurato geeft de bal voor. Năstăsescu kopt de bal weg. Marianini is nu in balbezit. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mányoki speelt de bal door. Giurato rent richting de bal. Klungelig pakt Giurato de bal. Giurato geeft een hoge lob. Marianini maakt een snoekduik en kopt de bal. Volpino bokst de bal weg.

27e minuut.
Volpino met een sublieme pass. Tabu kopt de bal weg. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 2:0

35e minuut.
Klungelig pakt Venditti de bal. Venditti geeft een lange en hoge pass. Daar is Malfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tabu is nu in balbezit. Tabu geeft de bal voor. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Masseroni heeft problemen om de bal te vangen. Giurato is nu in balbezit. Giurato geeft de bal voor. Marianini is nu in balbezit. Marianini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 25%, Realcampo 75%.
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 3:0

46e minuut.
Marianini geeft de bal voor. Ceri rent richting de bal. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Tabu probeert naar een medespeler te passen. Mányoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mányoki geeft een hoge lob. Marianini is nu in balbezit. Marianini haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 4:0

49e minuut.
Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu probeert naar een medespeler te passen. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mányoki geeft een lange en hoge pass. Marianini kopt de bal weg. Năstăsescu rent richting de bal. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg.

52e minuut.
Giurato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabassa de bal. Malfa is nu in balbezit. Marianini onderschept slim de pass. Marianini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Batista heeft problemen om de bal te vangen. Batista geeft een lange en hoge pass. Tabu kopt de bal weg. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tabu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstăsescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Giurato passt de bal zonder na te denken. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu passt de bal in één keer door. Marianini is nu in balbezit. Marianini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 5:0

62e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marianini rent richting de bal. Marianini schiet op doel. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giurato zal de hoekschop nemen. Marianini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Volpino trapt de bal weg van het doel. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu probeert naar een medespeler te passen. Marianini is nu in balbezit. Marianini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ceri met een snelle inworp. Giurato speelt de bal door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 6:0

70e minuut.
Giurato is nu in balbezit. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu passt de bal in één keer door. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Malfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mányoki met een sublieme pass. Năstăsescu rent richting de bal. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Venditti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 7:0

77e minuut.
Mányoki probeert naar een medespeler te passen. Giurato is nu in balbezit. Giurato passt de bal met de wreef. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 8:0

78e minuut.
Cinghialotti speelt de bal door. Daar is Spitalere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 9:0

81e minuut.
Travaglini is nu in balbezit. Tabu onderschept slim de pass. Tabu passt de bal in één keer door. Marianini rent richting de bal. Marianini speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volpino speelt de bal door. Mányoki kopt de bal weg. Giurato is nu in balbezit. Giurato passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Giurato probeert naar een medespeler te passen. Mányoki rent richting de bal. Mányoki passt de bal zonder na te denken. Marianini rent richting de bal. Marianini schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Venditti kopt de bal weg. Mányoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mányoki geeft de bal voor. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 29%, Realcampo 71%.
SCSA Juventude F.C. - Realcampo 10:0