Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Sove Utd Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36525
Sove Utd Bistrigna
Poseidon 5212sx Tactiek alberlatodif
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Barat is nu in balbezit. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã met een sublieme pass. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner haalt uit met een fantastische trap. Pagés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladić is nu in balbezit. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 0:1

7e minuut.
Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Pruner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siontis. Siontis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillot komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Oniṣoarã passt de bal zonder na te denken. Pruner rent richting de bal. Pruner passt de bal zonder na te denken. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gillot kopt de bal weg. Broggi rent richting de bal. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Broggi verovert de bal door een tackle van achteren. Broggi schiet op doel. Rastrelli bokst de bal weg.

19e minuut.
Wyżykowski passt de bal in één keer door. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli speelt de bal door. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner draait met de bal, schiet en ... Pagés bokst de bal weg.

23e minuut.
Nikody met een snelle inworp. Wyżykowski speelt de bal door. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody geeft de bal voor. Gillot krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Broggi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geghamyan. Broggi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broggi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gillot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gillot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gomez komt het veld opgelopen. Broggi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Broggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Broggi draait met de bal, schiet en ... Rastrelli bokst de bal weg.

39e minuut.
Wyżykowski passt de bal zonder na te denken. Midlej heeft problemen om de bal te vangen. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. Pagés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 0:2

39e minuut.
Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez begaat een overtreding. Pruner raakt geblesseerd tijdens het duel. Wolny komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Nikody passt de bal in één keer door. Zatorski is nu in balbezit. Broggi verovert de bal door een tackle van achteren. Broggi geeft een lange en hoge pass. Gillot maakt een snoekduik en kopt de bal. Rastrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een hoge lob. Nardulli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 51%, Bistrigna 49%.
Sove Utd - Bistrigna 0:2

48e minuut.
Pagés trapt de bal weg. Wyżykowski kopt de bal weg. Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruner is nu in balbezit. Pruner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Broggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Broggi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rastrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 1:2

55e minuut.
Zatorski met een sublieme pass. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny geeft een lange en hoge pass. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Rastrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Nardulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardulli passt de bal met de wreef. Pruner is nu in balbezit. Pruner schiet op doel. Pagés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 1:3

67e minuut.
Rus komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Midlej is nu in balbezit. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli schiet op doel. Pagés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 1:4

83e minuut.
Klungelig pakt Nardulli de bal. Siontis is nu in balbezit. Nardulli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nardulli krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Pruner is nu in balbezit. Pruner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - Bistrigna 1:5

87e minuut.
Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan geeft de bal voor. Wolny is nu in balbezit. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli draait met de bal, schiet en ... Pagés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 59%, Bistrigna 41%.
Sove Utd - Bistrigna 1:5