Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi La Disperata
Kle Tactiek A3
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
66.5 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal zonder na te denken. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian draait met de bal, schiet en ... Sanguineti bokst de bal weg.

4e minuut.
Ternheim kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zullian rent richting de bal. Zullian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Burdello is nu in balbezit. Kazalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burdello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ternheim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oral kopt de bal weg. Daar is Ulacia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garczarczyk geeft een lange en hoge pass. Zullian kopt de bal weg. Arguedas rent richting de bal. Arguedas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino geeft een lange en hoge pass. Yarkay is nu in balbezit. Burdello verovert de bal door een tackle van achteren. Burdello schiet op doel. Pastorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazalski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krakker probeert naar een medespeler te passen. Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu passt de bal met de wreef. Zullian rent richting de bal. Zullian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Liapis rent richting de bal. Yarkay onderschept slim de pass. Krakker geeft een lange en hoge pass. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas schiet op doel. Sanguineti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Burdello is nu in balbezit. Oral is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liapis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Pastorelli bokst de bal weg.

38e minuut.
Kazalski verovert de bal door een tackle van achteren. Garczarczyk geeft een lange en hoge pass. Zullian kopt de bal weg. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu haalt uit met een fantastische trap. Sanguineti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kazalski kopt de bal weg. Liapis geeft een lange en hoge pass. Oral is nu in balbezit. Oral haalt uit met een fantastische trap. Pastorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - La Disperata 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 49%, La Disperata 51%.
F.C. Casiraghi - La Disperata 0:1

46e minuut.
Rizzari komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Pastorelli met een harde bal richting middenveld. Liapis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - La Disperata 0:2

69e minuut.
Yarkay geeft een hoge lob. Teyssier is nu in balbezit. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ... Sanguineti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ulacia neemt vlug de vrije trap. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Zullian is nu in balbezit. Zullian schiet op doel. Sanguineti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yarkay onderschept slim de pass. Yarkay geeft een hoge lob. Ternheim heeft problemen om de bal te vangen. Zullian is nu in balbezit. Zullian schiet op doel. Sanguineti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minulescu geeft een hoge lob. Sanguineti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arguedas springt en kopt de bal. Sanguineti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ürküm rent richting de bal. Minulescu rent richting de bal. Minulescu geeft een hoge lob. Zullian is nu in balbezit. Zullian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ternheim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burdello probeert de bal aan de voet te houden. Krakker geeft een hoge lob. Zullian rent richting de bal. Zullian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ternheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternheim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaye met de inworp. Minulescu geeft een hoge lob. Sanguineti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sanguineti niet meer kan verder spelen. Barrios komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Pastorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - La Disperata 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 52%, La Disperata 48%.
F.C. Casiraghi - La Disperata 0:3