Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toraomeravigliao Palazzolo FC
attacco Tactiek 541 prova
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.3 gemiddelde waardering 58.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Zamfir met een sublieme pass. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fauler speelt de bal door. Kazak speelt de bal door. Van Gijseghem is nu in balbezit. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toraomeravigliao - Palazzolo FC 0:1

20e minuut.
Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir met een sublieme pass. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Duinslaeger passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Drąg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drąg krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Blatter ... Strafschop! Tilincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiordigiglio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Freyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
toraomeravigliao - Palazzolo FC 1:1

32e minuut.
Mironescu passt de bal zonder na te denken. Zamfir is nu in balbezit. Kazak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Willka passt de bal met de wreef. Duinslaeger is nu in balbezit. Duinslaeger passt de bal in één keer door. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Duinslaeger speelt de bal door. Daar is Baaij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baaij geeft de bal voor. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sylwester is nu in balbezit. Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler schiet op doel. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toraomeravigliao 49%, Palazzolo FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toraomeravigliao - Palazzolo FC 1:1

47e minuut.
Dubuisson geeft de bal voor. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duinslaeger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mironescu de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Willka met een sublieme pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tilincă neemt de hoekschop. Igaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Willka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Drąg de bal onder controle te krijgen. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. Freyne bokst de bal weg. Dubuisson speelt de bal door. Klungelig pakt Freyne de bal. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio schiet op doel. Freyne bokst de bal weg.

62e minuut.
Dalca passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio rent richting de bal. Mendalka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiordigiglio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duinslaeger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Drąg geeft een lange en hoge pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal met de wreef. Duinslaeger is nu in balbezit. Duinslaeger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Blatter de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tilincă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drąg heeft problemen om de bal te vangen. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Drąg geeft een hoge lob. Kazak rent richting de bal. Van Gijseghem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Gijseghem krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu passt de bal zonder na te denken. Blatter rent richting de bal. Fiordigiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toraomeravigliao - Palazzolo FC 2:1

78e minuut.
Kazak geeft een hoge lob. Igaz kopt de bal weg. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toraomeravigliao - Palazzolo FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toraomeravigliao 28%, Palazzolo FC 72%.
toraomeravigliao - Palazzolo FC 3:1