Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach SS Castello
442 bis Tactiek 5.3.2_Astemi
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Jędykiwiecz geeft een hoge lob. Padovano kopt de bal weg. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Arcangioli probeert de bal met de borst te controleren. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Nenezić speelt de bal door. Kovinjalo kopt de bal weg. Degli Abbati kan de bal niet met de borst controleren. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilkoszewski kopt de bal weg. Mariscal rent richting de bal. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Padovano springt en kopt de bal. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli schiet op doel. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Padovano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SS Castello 0:1

5e minuut.
Uzal probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere is nu in balbezit. Padovano begaat een overtreding. Padovano krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Padovano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SS Castello 0:2

8e minuut.
Żebryk is nu in balbezit. Żebryk geeft een lange en hoge pass. Fox is nu in balbezit. Arcangioli verovert de bal door een tackle van achteren. Arcangioli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Manenica geeft de bal voor. Fox kopt de bal weg. Wilkoszewski probeert de bal aan de voet te houden. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alecci heeft problemen om de bal te vangen. Mariscal is nu in balbezit. Mariscal draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg.

14e minuut.
Żebryk speelt de bal door. Mariscal rent richting de bal. Mariscal passt de bal in één keer door. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Uzal rent richting de bal. Manenica rent richting de bal. Manenica geeft een hoge lob. Arcangioli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carelli met een sublieme pass. Gašparík is nu in balbezit. Gašparík geeft een lange en hoge pass. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 67%, SS Castello 33%.
CatonaBeach - SS Castello 0:2

48e minuut.
Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo geeft een hoge lob. Padovano kopt de bal weg. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Padovano rent richting de bal. Padovano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SS Castello 0:3

52e minuut.
Napoleoni passt de bal in één keer door. Gašparík probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jędykiwiecz de bal onder controle te krijgen. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere draait met de bal, schiet en ... Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo passt de bal in één keer door. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Degli Abbati is nu in balbezit. Kovinjalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovinjalo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovinjalo. Kovinjalo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pedretti raakt geblesseerd tijdens het duel. Degli Abbati met een snel genomen vrije trap. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Việt Nam is nu in balbezit. Uzal verovert de bal door een tackle van achteren. Manenica begaat een overtreding. Manenica krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Napoleoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoleoni met een sublieme pass. Carelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carelli schiet op doel. Lovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SS Castello 1:3

88e minuut.
Fox speelt de bal door. Degli Abbati rent richting de bal. Degli Abbati geeft een hoge lob. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal draait met de bal, schiet en ... Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 54%, SS Castello 46%.
CatonaBeach - SS Castello 1:3