Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: I Tragici Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50184
I Tragici SquadroneAvvoltoi
eccola Tactiek 442 new
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


26e minuut.
Beletti probeert naar een medespeler te passen. Quilico kopt de bal weg. Daar is Alifragis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagouvardos rent richting de bal. Lagouvardos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorząd raakt geblesseerd tijdens het duel. Lilleby legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - SquadroneAvvoltoi 0:1

39e minuut.
Manu rent richting de bal. Manu geeft de bal voor. Scalera rent richting de bal. Lilleby onderschept slim de pass. Lilleby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Suazo rent richting de bal. Suazo passt de bal in één keer door. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby verovert de bal door een tackle van achteren. Lilleby schiet op doel. Paesan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 53%, SquadroneAvvoltoi 47%.
I Tragici - SquadroneAvvoltoi 0:1

46e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Alifragis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suazo onderschept slim de pass. Suazo passt de bal met de wreef. Lagouvardos is nu in balbezit. Lagouvardos haalt uit met een fantastische trap. Beletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kazancı passt de bal in één keer door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Lagouvardos onderschept slim de pass. Lagouvardos draait met de bal, schiet en ... Beletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft een hoge lob. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Paesan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - SquadroneAvvoltoi 0:2

61e minuut.
Daar is Lagouvardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagouvardos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagouvardos draait met de bal, schiet en ... Dávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Scalera passt de bal met de wreef. Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzik. Guzik krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Lagouvardos rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Lagouvardos onderschept slim de pass. Lagouvardos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Liistri probeert naar een medespeler te passen. Kazancı rent richting de bal. Atakişiyev is nu in balbezit. Lagouvardos onderschept slim de pass. Lagouvardos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Secondi kopt de bal weg. Lagouvardos probeert de bal aan de voet te houden. Korpics rent richting de bal. Secondi verovert de bal door een tackle van achteren. Secondi draait met de bal, schiet en ... Beletti bokst de bal weg.

79e minuut.
Lagouvardos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagouvardos passt de bal met de wreef. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... Beletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - SquadroneAvvoltoi 1:2

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Secondi de bal onder controle te krijgen. Lagouvardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagouvardos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagouvardos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Beletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 44%, SquadroneAvvoltoi 56%.
I Tragici - SquadroneAvvoltoi 1:2