Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Bistrigna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19003
Bistrigna Realcampo
alberobrutto OFF Tactiek REALCAMPO III
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 26.5
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Travaglini is nu in balbezit. Travaglini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabassa de bal. Barocci onderschept slim de pass. Barocci schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cardei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceri de bal. George rent richting de bal. George schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 1:0

11e minuut.
Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. George geeft een hoge lob. Cabassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci onderschept slim de pass. Barocci schiet op doel. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barocci rent richting de bal. Barocci geeft een lange en hoge pass. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cabassa geeft een lange en hoge pass. Cardei kopt de bal weg. George kan de bal niet met de borst controleren. George geeft een lange en hoge pass. Barocci krijgt zijn hoofd ertegen. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kotla is nu in balbezit. Kotla passt de bal met de wreef. Giglio met een sublieme pass. George is nu in balbezit. George schiet op doel. Volpino bokst de bal weg.

33e minuut.
Barocci is nu in balbezit. Barocci geeft de bal voor. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 2:0

35e minuut.
Barocci rent richting de bal. Barocci passt de bal zonder na te denken. Malfa rent richting de bal. Cottini onderschept slim de pass. Cottini haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg.

41e minuut.
Malfa geeft de bal voor. George kopt de bal weg. Cottini kan de bal niet met de borst controleren. Cottini schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 3:0

44e minuut.
Columbu is nu in balbezit. Columbu geeft de bal voor. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 4:0

45e minuut.
Cottini onderschept slim de pass. Cabassa begaat een overtreding. Cottini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. George krijgt zijn hoofd ertegen. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 31%, Realcampo 69%.
Bistrigna - Realcampo 5:0

51e minuut.
Cardei heeft problemen om de bal te vangen. Cardei geeft de bal voor. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini draait met de bal, schiet en ... Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 6:0

57e minuut.
Volpino trapt de bal weg. Cassarino kopt de bal weg. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini draait met de bal, schiet en ... Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Travaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti passt de bal zonder na te denken. Barocci is nu in balbezit. Barocci draait met de bal, schiet en ... Volpino bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Giglio met een snelle inworp. Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla geeft de bal voor. George springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cassarino geeft de bal voor. Travaglini kopt de bal weg. Kotla probeert naar een medespeler te passen. Cottini is nu in balbezit. Cottini haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottini rent richting de bal. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Realcampo 7:0

73e minuut.
De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti speelt de bal door. Cassarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini rent richting de bal. Biscegli begaat een overtreding. Cottini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cottini kan niet meer verder spelen. Rullo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kotla passt de bal met de wreef. Giglio rent richting de bal. Giglio geeft een hoge lob. Barocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla passt de bal in één keer door. George speelt de bal door. Barocci rent richting de bal. Barocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kotla passt de bal met de wreef. Barocci is nu in balbezit. Barocci met een sublieme pass. Rullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rullo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Cassarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rullo passt de bal met de wreef. Barocci rent richting de bal. Barocci schiet op doel. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceri. George is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rullo krijgt zijn hoofd ertegen. Volpino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 18%, Realcampo 82%.
Bistrigna - Realcampo 7:0