Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toraomeravigliao F.C. Casiraghi
attacco Tactiek Kle
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
66.6 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Willka passt de bal zonder na te denken. Tilincă rent richting de bal. Ulacia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulacia krijgt een gele kaart. Tilincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Willka wilt de vrije trap nemen. Pastorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrilero met de inworp. Yarkay rent richting de bal. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Duinslaeger passt de bal zonder na te denken. Willka is nu in balbezit. Willka geeft een lange en hoge pass. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ... Pastorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Deniz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakker begaat een overtreding. Krakker krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Gaye geeft een hoge lob. Zullian rent richting de bal. Arguedas rent richting de bal. Arguedas schiet op doel. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Carrilero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrilero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaye met een snelle inworp. Minulescu geeft een lange en hoge pass. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaye met een snelle inworp. Minulescu geeft een lange en hoge pass. Teyssier geeft de bal voor. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
toraomeravigliao - F.C. Casiraghi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toraomeravigliao 48%, F.C. Casiraghi 52%.
toraomeravigliao - F.C. Casiraghi 0:1

46e minuut.
Tubbs komt het veld opgelopen. Riffo komt het veld opgelopen. Warianka komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Igaz kopt de bal weg. Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Carrilero met de inworp. Willka probeert naar een medespeler te passen. Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio schiet op doel. Warianka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Tilincă geeft de bal voor. Igaz is nu in balbezit. Garczarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Igaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiordigiglio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warianka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Minulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalca de bal. Riffo rent richting de bal. Riffo haalt uit met een fantastische trap. Tubbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toraomeravigliao - F.C. Casiraghi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toraomeravigliao 37%, F.C. Casiraghi 63%.
toraomeravigliao - F.C. Casiraghi 0:2