Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Gaetano Scirea
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 42000
SCSA Juventude F.C. Bistrigna
532Classic Tactiek bialberodif
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
72.1 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten solid
formidable Passen solid
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Giurato speelt de bal door. Marianini rent richting de bal. Marianini passt de bal zonder na te denken. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Rastrelli met een harde bal richting middenveld. Giurato kopt de bal weg. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini onderschept slim de pass. Marianini geeft een hoge lob. Rastrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstăsescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rastrelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Obrist verovert de bal door een tackle van achteren. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini draait met de bal, schiet en ... Rastrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obrist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Tabu met een snelle inworp. Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft de bal voor. Năstăsescu springt en kopt de bal. Rastrelli bokst de bal weg.

25e minuut.
Giurato passt de bal in één keer door. Tabu rent richting de bal. Tabu geeft de bal voor. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Bistrigna 1:0

28e minuut.
Tabu met een sublieme pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năstăsescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marianini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Giurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato geeft een hoge lob. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Rastrelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski passt de bal met de wreef. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner is nu in balbezit. Pruner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pruner passt de bal met de wreef. Nardulli rent richting de bal. Batista maakt een afschuwelijke overtreding. Batista krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nikolov probeert naar een medespeler te passen. Liucvaikis geeft een hoge lob. Reina controleert de bal met de borst. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini draait met de bal, schiet en ... Rastrelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 43%, Bistrigna 57%.
SCSA Juventude F.C. - Bistrigna 1:0

47e minuut.
Geghamyan onderschept slim de pass. Geghamyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabu met de inworp. Mányoki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Reina geeft de bal voor. Inworp. Tabu met een snelle inworp. Mányoki geeft een hoge lob. Năstăsescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rastrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Giurato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een lange en hoge pass. Marianini krijgt zijn hoofd ertegen. Rastrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wyżykowski kopt de bal weg. Batista kan de bal niet met de borst controleren. Pruner rent richting de bal. Pruner schiet op doel. Andrusch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCSA Juventude F.C. - Bistrigna 1:1

58e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu passt de bal zonder na te denken. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianini draait met de bal, schiet en ... Rastrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Bistrigna 2:1

79e minuut.
Mányoki geeft de bal voor. Rastrelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rullo de bal. Giurato rent richting de bal. Giurato haalt uit met een fantastische trap. Rastrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 43%, Bistrigna 57%.
SCSA Juventude F.C. - Bistrigna 2:1