Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Sove Utd
REALCAMPO III Tactiek Crix-Dx-4312-DA
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
27.3 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Candia rent richting de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal in één keer door. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:1

3e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody passt de bal zonder na te denken. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:2

4e minuut.
Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat geeft een lange en hoge pass. Candia rent richting de bal. Candia heeft problemen om de bal te vangen. Candia draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Barat passt de bal met de wreef. Ivaldo geeft een lange en hoge pass. Cabassa rent richting de bal. Candia onderschept slim de pass. Candia draait met de bal, schiet en ... Volpino bokst de bal weg. Candia is nu in balbezit. Candia draait met de bal, schiet en ... Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figallo is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:3

9e minuut.
Malfa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ivaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabassa de bal. Rus is nu in balbezit. Candia rent richting de bal. Candia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ivaldo kopt de bal weg. Nikody heeft problemen om de bal te vangen. Nikody geeft een lange en hoge pass. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:4

15e minuut.
Ivaldo passt de bal met de wreef. Nikody is nu in balbezit. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Candia de bal. Candia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikody met een snelle inworp. Candia rent richting de bal. Candia draait met de bal, schiet en ... Rus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:5

21e minuut.
Ivaldo rent richting de bal. Ivaldo geeft een lange en hoge pass. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:6

26e minuut.
Ivaldo speelt de bal door. Barat heeft problemen om de bal te vangen. Barat geeft de bal voor. Candia heeft problemen om de bal te vangen. Candia haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:7

27e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody geeft de bal voor. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Cinghialotti de bal. Barat geeft een lange en hoge pass. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:8

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabassa de bal onder controle te krijgen. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody geeft een lange en hoge pass. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nikody rent richting de bal. Nikody geeft de bal voor. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:9

40e minuut.
Candia passt de bal in één keer door. Nikody is nu in balbezit. Nikody geeft de bal voor. Rus springt en kopt de bal. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ivaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldo geeft de bal voor. Klungelig pakt Figallo de bal. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 86%, Sove Utd 14%.
Realcampo - Sove Utd 0:9

48e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody speelt de bal door. Candia is nu in balbezit. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Candia rent richting de bal. Candia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:10

50e minuut.
Biscegli is nu in balbezit. Biscegli speelt de bal door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rus de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikody rent richting de bal. Nikody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:11

54e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:12

55e minuut.
Spitalere passt de bal in één keer door. Travaglini heeft problemen om de bal te vangen. Candia speelt de bal door. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Candia is nu in balbezit. Ceri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Candia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Candia kan niet meer verder spelen. Levy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ivaldo onderschept slim de pass. Ivaldo met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:13

63e minuut.
Nikody rent richting de bal. Nikody passt de bal met de wreef. Rus probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ivaldo rent richting de bal. Ivaldo geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:14

66e minuut.
Gomez probeert naar een medespeler te passen. Ivaldo is nu in balbezit. Ivaldo geeft een hoge lob. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gomez passt de bal met de wreef. Nikody rent richting de bal. Nikody speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gomez met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:15

71e minuut.
Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo passt de bal met de wreef. Ceri heeft problemen om de bal te vangen. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Volpino bokst de bal weg. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:16

76e minuut.
Volpino trapt de bal weg van het doel. Ivaldo kopt de bal weg. Rus is nu in balbezit. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Volpino met een harde bal richting middenveld. Ivaldo kopt de bal weg. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ... Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:17

79e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Ivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldo passt de bal met de wreef. Nikody rent richting de bal. Nikody draait met de bal, schiet en ... Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figallo is nu in balbezit. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Sove Utd 0:18

85e minuut.
Barat geeft een lange en hoge pass. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody met een sublieme pass. Klungelig pakt Rus de bal. Rus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 79%, Sove Utd 21%.
Realcampo - Sove Utd 0:18