Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Palazzolo FC
Kle Tactiek 541 prova
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


19e minuut.
Freyne met een harde bal richting middenveld. Zamfir rent richting de bal. Gaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaye krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sylwester rent richting de bal. Teyssier verovert de bal door een tackle van achteren. Teyssier met een sublieme pass. Gaye rent richting de bal. Gaye geeft een lange en hoge pass. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zullian is nu in balbezit. Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sylwester kopt de bal weg. Fauler rent richting de bal. Krakker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krakker krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Zullian is nu in balbezit. Mendalka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zullian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zullian kan niet meer verder spelen. Tubbs komt het veld opgelopen. Tubbs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Freyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Palazzolo FC 1:0

38e minuut.
Kazalski probeert de bal met de borst te controleren. Van Gijseghem is nu in balbezit. Fauler is nu in balbezit. Fauler schiet op doel. Pastorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Casiraghi - Palazzolo FC 1:1

41e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir geeft een hoge lob. Van Gijseghem springt en kopt de bal. Pastorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 39%, Palazzolo FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Casiraghi - Palazzolo FC 1:1

46e minuut.
Riffo komt het veld opgelopen. Oeldemann komt het veld opgelopen. Warianka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gaye met een sublieme pass. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Tubbs rent richting de bal. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ulacia verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gijseghem rent richting de bal. Kazalski onderschept slim de pass. Oeldemann verovert de bal door een tackle van achteren. Oeldemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Minulescu rent richting de bal. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tubbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubbs schiet op doel. Freyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal in één keer door. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Warianka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Palazzolo FC 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Mendalka de bal. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendalka krijgt een gele kaart. Tubbs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arguedas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 38%, Palazzolo FC 62%.
F.C. Casiraghi - Palazzolo FC 1:2