Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Natal Palli
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38902
La Disperata toraomeravigliao
A3 Tactiek 5212
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 68.5
very good Schieten incredible
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ürküm rent richting de bal. Kazak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kazak de bal. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tilincă kopt de bal weg. Fiordigiglio rent richting de bal. Koraček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio onderschept slim de pass. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio passt de bal in één keer door. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 0:1

11e minuut.
Duinslaeger rent richting de bal. Duinslaeger passt de bal in één keer door. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Igaz zal de hoekschop nemen. Dalca kopt de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 0:2

13e minuut.
Duinslaeger passt de bal in één keer door. Koraček is nu in balbezit. Tilincă onderschept slim de pass. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio draait met de bal, schiet en ... Barrios bokst de bal weg.

17e minuut.
Igaz haalt uit met een fantastische trap. Barrios speelt de bal door. Duinslaeger kopt de bal weg. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kazak rent richting de bal. Duinslaeger is nu in balbezit. Duinslaeger passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baaij verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft een hoge lob. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Burdello rent richting de bal. Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 1:2

35e minuut.
Duinslaeger kopt de bal weg. Klungelig pakt Igaz de bal. Wat een zware overtreding van Ürküm ... Strafschop! Ürküm is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Igaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tilincă neemt de penalty, wat een uithaal! Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 1:3

41e minuut.
Binescu met een sublieme pass. Carrilero rent richting de bal. Carrilero geeft een hoge lob. Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dalca met een sublieme pass. Carrilero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino geeft een hoge lob. Burdello krijgt zijn hoofd ertegen. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 52%, toraomeravigliao 48%.
La Disperata - toraomeravigliao 1:3

46e minuut.
Rizzari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Burdello. Goede buitenspelval van de verdediging. Baaij maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 1:4

63e minuut.
Oral is nu in balbezit. Kazak verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mirzəzadə met een sublieme pass. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Oral is nu in balbezit. Oral haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Rizzari heeft problemen om de bal te vangen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - toraomeravigliao 1:5

80e minuut.
Carrilero rent richting de bal. Carrilero geeft een hoge lob. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio geeft een lange en hoge pass. Igaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kazak rent richting de bal. Oral verovert de bal door een tackle van achteren. Oral geeft een lange en hoge pass. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 40%, toraomeravigliao 60%.
La Disperata - toraomeravigliao 1:5