Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach SquadroneAvvoltoi
442 bis Tactiek 442 new
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Alifragis met een sublieme pass. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:1

10e minuut.
Rădescu passt de bal met de wreef. Manu rent richting de bal. Manu passt de bal met de wreef. Lilleby rent richting de bal. Lilleby schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nenezić probeert naar een medespeler te passen. Dávila kopt de bal weg. Wilkoszewski onderschept slim de pass. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Di Benedetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu passt de bal in één keer door. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Napoleoni heeft problemen om de bal te vangen. Napoleoni probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Benedetto verovert de bal door een tackle van achteren. Di Benedetto geeft de bal voor. Berlingiere krijgt zijn hoofd ertegen. Beletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dávila rent richting de bal. Seyirten onderschept slim de pass. Korpics rent richting de bal. Seyirten verovert de bal door een tackle van achteren. Seyirten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Beletti probeert naar een medespeler te passen. Buchalik met een sublieme pass. Wilkoszewski rent richting de bal. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Napoleoni met een snelle inworp. Gašparík is nu in balbezit. Gašparík passt de bal zonder na te denken. Napoleoni geeft de bal voor. Berlingiere springt en kopt de bal. Beletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Wilkoszewski probeert de bal met de borst te controleren. Gorząd is nu in balbezit. Wilkoszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorząd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lilleby kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:2

43e minuut.
Seyirten kopt de bal weg. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft de bal voor. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 58%, SquadroneAvvoltoi 42%.
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:3

46e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Manu kopt de bal weg. Carelli is nu in balbezit. Guzik maakt een afschuwelijke overtreding. Guzik krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Carelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carelli speelt de bal door. Seyirten rent richting de bal. Seyirten schiet op doel. Beletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gorząd stond buitenspel. Chiarelli komt het veld opgelopen. Uzal komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyirten. Atakişiyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floricioiu met een snel genomen vrije trap. Degli Abbati is nu in balbezit. Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu geeft de bal voor. Lilleby maakt een snoekduik en kopt de bal. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:4

88e minuut.
Alifragis verovert de bal door een tackle van achteren. Alifragis met een sublieme pass. Guzik probeert naar een medespeler te passen. Lilleby rent richting de bal. Lilleby draait met de bal, schiet en ... Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Uzal kopt de bal weg. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu passt de bal zonder na te denken. Gorząd rent richting de bal. Gorząd schiet op doel. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 49%, SquadroneAvvoltoi 51%.
CatonaBeach - SquadroneAvvoltoi 0:4