Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello I Tragici
5.3.2_Astemi Tactiek eccola
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Arcangioli kopt de bal weg. Daar is Padovano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano onderschept slim de pass. Padovano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Genechten probeert naar een medespeler te passen. Giannino is nu in balbezit. Giannino geeft de bal voor. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Scalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo onderschept slim de pass. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lagouvardos rent richting de bal. Kovinjalo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liistri. Liistri krijgt een gele kaart. Kovinjalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędykiwiecz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arcangioli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz speelt de bal door. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal speelt de bal door. Padovano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kovinjalo de bal. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... Paesan bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Årvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagouvardos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Årvik. Årvik krijgt een gele kaart. Lagouvardos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liistri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arciniegas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Żebryk met een sublieme pass. Klungelig pakt Kovinjalo de bal. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli schiet op doel. Paesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 31%, I Tragici 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Castello - I Tragici 0:0

59e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Manenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - I Tragici 0:1

60e minuut.
Arcangioli rent richting de bal. Padovano probeert naar een medespeler te passen. Żebryk is nu in balbezit. Kazancı onderschept slim de pass. Kazancı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Liistri geeft een hoge lob. Manenica met een sublieme pass. Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Padovano is nu in balbezit. Padovano haalt uit met een fantastische trap. Paesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Årvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagouvardos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagouvardos speelt de bal door. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Quilico verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten geeft een lange en hoge pass. Bellido is nu in balbezit. Bellido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Quilico bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilico geeft de bal voor. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - I Tragici 0:2

80e minuut.
Inworp. Campanella komt het veld opgelopen. Passamonti komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kovinjalo passt de bal in één keer door. Mariscal rent richting de bal. Mariscal met een sublieme pass. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - I Tragici 1:2

85e minuut.
Doeltrap. Casaburi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 43%, I Tragici 57%.
SS Castello - I Tragici 1:2