Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Natal Palli
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19787
La Disperata Realcampo
A3 Tactiek REALCAMPO III
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
20 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 26.4
excellent Schieten weak
formidable Passen weak
excellent Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Burdello passt de bal in één keer door. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Rizzari kopt de bal weg. Liapis rent richting de bal. Liapis passt de bal zonder na te denken. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Buitenspel voor Spitalere. Goede buitenspelval van de verdediging. Rizzari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 1:0

6e minuut.
Cabassa rent richting de bal. Liapis onderschept slim de pass. Liapis speelt de bal door. Oral rent richting de bal. Oral haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oral is nu in balbezit. Oral schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Biscegli heeft problemen om de bal te vangen. Liapis rent richting de bal. Liapis geeft een hoge lob. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg. Oral rent richting de bal. Oral schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 2:0

13e minuut.
Pulcino is nu in balbezit. Pulcino geeft een hoge lob. Burdello is nu in balbezit. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oral rent richting de bal. Oral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Volpino speelt de bal door. Biscegli controleert de bal met de borst. Liapis geeft een lange en hoge pass. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Liapis onderschept slim de pass. Liapis probeert naar een medespeler te passen. Oral is nu in balbezit. Oral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 3:0

29e minuut.
Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis geeft een hoge lob. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 4:0

30e minuut.
Liapis geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. Burdello probeert de bal met de borst te controleren. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 5:0

31e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Masseroni speelt de bal door. Ceri kan de bal niet met de borst controleren. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oral is nu in balbezit. Oral draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 6:0

34e minuut.
Liapis passt de bal in één keer door. Oral rent richting de bal. Klungelig pakt Oral de bal. Oral draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Liapis passt de bal zonder na te denken. Pulcino speelt de bal door. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 7:0

41e minuut.
Masseroni met een sublieme pass. Ceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceri passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 8:0

44e minuut.
Pulcino is nu in balbezit. Pulcino passt de bal met de wreef. Liapis geeft de bal voor. Burdello rent richting de bal. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Daar is Burdello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 26%, Realcampo 74%.
La Disperata - Realcampo 9:0

51e minuut.
Koraček is nu in balbezit. Koraček geeft een lange en hoge pass. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oral geeft de bal voor. Klungelig pakt Burdello de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 10:0

55e minuut.
Pecoroni heeft problemen om de bal te vangen. Salazar is nu in balbezit. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar geeft de bal voor. Oral maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Burdello is nu in balbezit. Burdello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 11:0

57e minuut.
Pulcino is nu in balbezit. Pulcino geeft de bal voor. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 12:0

59e minuut.
Burdello rent richting de bal. Malfa is nu in balbezit. Burdello verovert de bal door een tackle van achteren. Burdello draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 13:0

61e minuut.
Spitalere controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Scicolone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oral is nu in balbezit. Oral draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ternheim rent richting de bal. Ternheim geeft de bal voor. Oral is nu in balbezit. Oral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Malfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral onderschept slim de pass. Klungelig pakt Oral de bal. Oral schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 14:0

70e minuut.
Spitalere controleert de bal met de borst. Scicolone geeft de bal voor. Burdello kopt de bal weg. Klungelig pakt Oral de bal. Oral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ceri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koraček kopt de bal weg. Pulcino geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar speelt de bal door. Burdello rent richting de bal. Burdello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oral rent richting de bal. Oral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Koraček kopt de bal weg. Pulcino rent richting de bal. Pulcino passt de bal zonder na te denken. Oral rent richting de bal. Oral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral passt de bal zonder na te denken. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 15:0

81e minuut.
Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Paal! Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Realcampo 16:0

84e minuut.
Liapis passt de bal met de wreef. Oral is nu in balbezit. Oral geeft een lange en hoge pass. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pulcino geeft de bal voor. Salazar rent richting de bal. Burdello rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Liapis passt de bal in één keer door. Pulcino is nu in balbezit. Pulcino passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 20%, Realcampo 80%.
La Disperata - Realcampo 16:0