Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Bistrigna Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26539
Bistrigna SS Castello
alberlatodif Tactiek 5.3.2.catenaccio
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 60.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli speelt de bal door. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 1:0

7e minuut.
Gennari geeft een hoge lob. Rullo is nu in balbezit. Rullo geeft een hoge lob. Pruner is nu in balbezit. Pruner draait met de bal, schiet en ... Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nardulli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 2:0

18e minuut.
Salernitano speelt de bal door. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni passt de bal in één keer door. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nardulli rent richting de bal. Ciobanu rent richting de bal. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. Lovino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Salernitano probeert naar een medespeler te passen. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni passt de bal in één keer door. Baldessare rent richting de bal. Baldessare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Żebryk heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli schiet op doel. Lovino bokst de bal weg.

32e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Nardulli kopt de bal weg. Wyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Wyżykowski geeft een hoge lob. Nardulli krijgt zijn hoofd ertegen. Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner draait met de bal, schiet en ... Lovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 3:0

44e minuut.
Årvik verovert de bal door een tackle van achteren. Årvik geeft een lange en hoge pass. Geghamyan rent richting de bal. Baldessare onderschept slim de pass. Baldessare draait met de bal, schiet en ... Rastrelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Pruner met een sublieme pass. Nardulli is nu in balbezit. Pruner rent richting de bal. Pruner haalt uit met een fantastische trap. Lovino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 47%, SS Castello 53%.
Bistrigna - SS Castello 4:0

51e minuut.
Geghamyan geeft een hoge lob. Gennari kopt de bal weg. Zatorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare onderschept slim de pass. Baldessare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft een lange en hoge pass. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 5:0

60e minuut.
Geghamyan onderschept slim de pass. Gennari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zatorski. Zatorski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Rullo de bal. Gennari rent richting de bal. Gennari geeft de bal voor. Baldessare is nu in balbezit. Baldessare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Żebryk met een sublieme pass. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni passt de bal met de wreef. Pruner is nu in balbezit. Pruner haalt uit met een fantastische trap. Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 6:0

65e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Daar is Rullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rullo geeft een hoge lob. Nardulli is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 7:0

70e minuut.
Việt Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyżykowski is nu in balbezit. Met opzet legt Bongioanni zijn tegenspeler op de grond. Bongioanni krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcangioli komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zatorski rent richting de bal. Baldessare verovert de bal door een tackle van achteren. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - SS Castello 7:1

85e minuut.
Wyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. Ciobanu controleert de bal met de borst. Pruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 46%, SS Castello 54%.
Bistrigna - SS Castello 7:1