Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 57861
SquadroneAvvoltoi Palazzolo FC
442 new Tactiek 541 prova
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Lilleby geeft een hoge lob. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuisson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorząd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lilleby neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Ćulibrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:0

7e minuut.
Inworp. Manu met de inworp. Buchalik rent richting de bal. Buchalik geeft een lange en hoge pass. Lilleby krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Drąg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alifragis met een snelle inworp. Manu geeft een lange en hoge pass. Lilleby maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Korpics geeft een hoge lob. Lilleby kopt de bal weg. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mironescu geeft de bal voor. Van Gijseghem kopt de bal weg. Klungelig pakt Korpics de bal. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 44%, Palazzolo FC 56%.
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:0

46e minuut.
Oeldemann komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dubuisson geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Oeldemann onderschept slim de pass. Oeldemann schiet op doel. Beletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:1

51e minuut.
Blatter geeft een lange en hoge pass. Oeldemann is nu in balbezit. Oeldemann passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:2

58e minuut.
Buchalik met een sublieme pass. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu probeert naar een medespeler te passen. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby schiet op doel. Ćulibrk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Oeldemann is nu in balbezit. Oeldemann passt de bal in één keer door. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Beletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:3

76e minuut.
Alifragis probeert naar een medespeler te passen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu passt de bal met de wreef. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft een hoge lob. Floricioiu kopt de bal weg. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 1:4

82e minuut.
Dávila geeft de bal voor. Gorząd kopt de bal weg. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 2:4

87e minuut.
Alifragis met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Manu passt de bal in één keer door. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 47%, Palazzolo FC 53%.
SquadroneAvvoltoi - Palazzolo FC 2:4