Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna Sisante C.F.
Vittoria 2024 Tactiek 433
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
58 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 29.6
formidable Schieten adequate
formidable Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Pacchi is nu in balbezit. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel. Urzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchiori kopt de bal weg. Valderrama met een sublieme pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni passt de bal in één keer door. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft de bal voor. Sansalvatore krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cimmarrusti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Filipiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchiori. Filipiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchiori geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Todoni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Conterno de bal. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 1:0

13e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore geeft een lange en hoge pass. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Filipiak rent richting de bal. Filipiak passt de bal met de wreef. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 2:0

15e minuut.
Todoni is nu in balbezit. Todoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacchi de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Urzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 3:0

18e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Klungelig pakt Cimmarrusti de bal. Mirabile rent richting de bal. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 4:0

22e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni geeft de bal voor. Daar is Filipiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marchiori heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore is nu in balbezit. Filipiak is nu in balbezit. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam geeft de bal voor. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 5:0

29e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni met een sublieme pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 6:0

33e minuut.
Mirabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Pacchi geeft de bal voor. Sansalvatore springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Todoni is nu in balbezit. Todoni probeert naar een medespeler te passen. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 7:0

36e minuut.
Conterno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todoni rent richting de bal. Todoni geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacchi zal de hoekschop nemen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Urzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 8:0

39e minuut.
Georgievski rent richting de bal. Georgievski geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. Urzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 9:0

40e minuut.
Conterno is nu in balbezit. Conterno speelt de bal door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 10:0

41e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Kitzbichler rent richting de bal. Kitzbichler geeft een hoge lob. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel. De bal raakt de paal. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore geeft een hoge lob. Urzo bokst de bal weg. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Filipiak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirabile kopt de bal weg. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Urzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimmarrusti kan de bal niet met de borst controleren. Urzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Marchiori de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 18%, Sisante C.F. 82%.
Hellas Madonna - Sisante C.F. 11:0

46e minuut.
Lundgren komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Lundgren verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Filipiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Acchiappati de bal. Todoni probeert naar een medespeler te passen. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 12:0

49e minuut.
Daar is Cimmarrusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montargento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi onderschept slim de pass. Pacchi haalt uit met een fantastische trap. Urzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 13:0

51e minuut.
Kitzbichler geeft de bal voor. Filipiak kopt de bal weg. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Filipiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Georgievski met een sublieme pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama met een sublieme pass. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski geeft de bal voor. Valderrama kopt de bal weg. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urzo met een sublieme pass. Georgievski kopt de bal weg. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Urzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 14:0

60e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam geeft een hoge lob. Pacchi kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 15:0

63e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Lundgren passt de bal in één keer door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een hoge lob. Filipiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Valderrama controleert de bal met de borst. Todoni is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Lundgren springt en kopt de bal. Urzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 16:0

67e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski geeft de bal voor. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Urzo bokst de bal weg.

68e minuut.
Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Conterno met een snelle inworp. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Filipiak rent richting de bal. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 17:0

70e minuut.
Poniatowski geeft de bal voor. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak geeft de bal voor. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Urzo trapt de bal weg van het doel. Georgievski geeft de bal voor. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Caldoro kopt de bal weg. Georgievski kan de bal niet met de borst controleren. Georgievski passt de bal zonder na te denken. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Marchiori geeft de bal voor. Georgievski is nu in balbezit. Georgievski geeft de bal voor. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Urzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cimmarrusti heeft problemen om de bal te vangen. Filipiak rent richting de bal. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 18:0

75e minuut.
Todoni met een sublieme pass. Daar is Pacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lundgren de bal. Lundgren schiet op doel. De bal raakt de paal. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 19:0

76e minuut.
Fam onderschept slim de pass. Fam met een sublieme pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Urzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Conterno heeft problemen om de bal te vangen. Pacchi geeft de bal voor. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren geeft een hoge lob. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 20:0

80e minuut.
Caldoro kopt de bal weg. Fam geeft een lange en hoge pass. Cimmarrusti heeft problemen om de bal te vangen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cimmarrusti met een sublieme pass. Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi geeft de bal voor. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pacchi geeft de bal voor. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak geeft de bal voor. Valderrama rent richting de bal. Valderrama schiet op doel. Urzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urzo probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyniak geeft een lange en hoge pass. Lundgren kopt de bal weg. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Urzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 21:0

85e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacchi de bal. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Lundgren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Todoni geeft de bal voor. Daar is Filipiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Marchiori probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Todoni kan de bal niet met de borst controleren. Todoni passt de bal zonder na te denken. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Urzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Sisante C.F. 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 14%, Sisante C.F. 86%.
Hellas Madonna - Sisante C.F. 22:0