Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: News Time Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53000
News Time W4rriors
in C 2 Ali Tactiek mod_4312
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
72.6 gemiddelde waardering 52.5
brilliant Schieten good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft een hoge lob. Bello kopt de bal weg. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - W4rriors 1:0

4e minuut.
Ziółkowski passt de bal in één keer door. Biscegli geeft een hoge lob. Bello kopt de bal weg. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Biscegli speelt de bal door. Teodorescu is nu in balbezit. Met opzet legt Partele zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Partele naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Năftănăilă passt de bal met de wreef. Biscegli geeft een hoge lob. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski geeft een hoge lob. Unakıtan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Purwono heeft problemen om de bal te vangen. Purwono geeft de bal voor. Daar is Cirincione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Leanca geeft de bal voor. Ziółkowski kopt de bal weg. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cardamone probeert naar een medespeler te passen. Finot geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft een hoge lob. Unakıtan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - W4rriors 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Leanca de bal. Leanca geeft een hoge lob. Neve controleert de bal met de borst. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bello is nu in balbezit. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă kopt de bal weg. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 26%, W4rriors 74%.
News Time - W4rriors 2:0

53e minuut.
Nistro met een sublieme pass. Năftănăilă speelt de bal door. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft de bal voor. Bello krijgt zijn hoofd ertegen. Nistro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft de bal voor. Bello krijgt zijn hoofd ertegen. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... Nistro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski speelt de bal door. Biscegli speelt de bal door. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel. Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - W4rriors 3:0

73e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal met de wreef. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Nistro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - W4rriors 4:0

81e minuut.
Unakıtan onderschept slim de pass. Unakıtan passt de bal in één keer door. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu geeft een hoge lob. Bello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Purwono probeert naar een medespeler te passen. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. Nistro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Năftănăilă passt de bal met de wreef. Biscegli rent richting de bal. Biscegli passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 28%, W4rriors 72%.
News Time - W4rriors 4:0