Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: 25 APRILE
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 22287
virtuale calcio Sisante C.F.
val 2 att Tactiek 433
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 34.2
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Baniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu met een sublieme pass. Pionek rent richting de bal. Pionek geeft een hoge lob. Gruia springt en kopt de bal. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia onderschept slim de pass. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 1:0

4e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een lange en hoge pass. Koorits rent richting de bal. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pionek rent richting de bal. Pionek geeft de bal voor. Di Mattia kopt de bal weg. Gruia rent richting de bal. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Koorits passt de bal zonder na te denken. Pionek rent richting de bal. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek geeft de bal voor. Di Mattia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Montargento geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ajmo de bal. Koorits geeft de bal voor. Gruia rent richting de bal. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Koorits passt de bal in één keer door. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een lange en hoge pass. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia is nu in balbezit. Cimmarrusti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cimmarrusti krijgt een gele kaart. Di Mattia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Erlandsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. Erlandsen bokst de bal weg. Di Mattia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 2:0

25e minuut.
Gruia haalt uit met een fantastische trap. Cimmarrusti probeert de bal aan de voet te houden. Edusei kopt de bal weg. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koorits neemt de hoekschop. Gruia controleert de bal met de borst. Gruia draait met de bal, schiet en ... Erlandsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 3:0

27e minuut.
Baniciu speelt de bal door. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek passt de bal zonder na te denken. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia draait met de bal, schiet en ... Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 4:0

33e minuut.
Baniciu speelt de bal door. Pionek is nu in balbezit. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek schiet op doel. Erlandsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koorits verovert de bal door een tackle van achteren. Montargento rent richting de bal. Koorits onderschept slim de pass. Koorits geeft een hoge lob. Gruia rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pionek neemt de hoekschop. Gruia kopt de bal weg. Koorits is nu in balbezit. Koorits draait met de bal, schiet en ... Marchiori probeert de bal aan de voet te houden. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 24%, Sisante C.F. 76%.
virtuale calcio - Sisante C.F. 4:0

48e minuut.
Cecconami probeert naar een medespeler te passen. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een hoge lob. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia draait met de bal, schiet en ... Paal! Erlandsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pionek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yatera komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Klungelig pakt Baniciu de bal. Baniciu geeft een hoge lob. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 5:0

54e minuut.
Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Conterno rent richting de bal. Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Gruia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu speelt de bal door. Klungelig pakt Yatera de bal. Baniciu geeft de bal voor. Di Mattia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Marchiori is nu in balbezit. Koorits onderschept slim de pass. Daar is Koorits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koorits haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Di Mattia probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 6:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koorits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Mattia de bal. Di Mattia schiet op doel. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Yatera is nu in balbezit. Yatera heeft problemen om de bal te vangen. Yatera speelt de bal door. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yatera rent richting de bal. Yatera geeft de bal voor. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia schiet op doel. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gruia rent richting de bal. Gruia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 7:0

73e minuut.
Koorits geeft een lange en hoge pass. Conterno heeft problemen om de bal te vangen. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 8:0

75e minuut.
Conterno is nu in balbezit. Yatera onderschept slim de pass. Yatera probeert naar een medespeler te passen. Koorits is nu in balbezit. Koorits geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baniciu controleert de bal met de borst. Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Gruia rent richting de bal. Gruia geeft een hoge lob. Di Mattia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ramon geeft de bal voor. Conterno heeft problemen om de bal te vangen. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 9:0

84e minuut.
Edusei heeft problemen om de bal te vangen. Koorits is nu in balbezit. Koorits geeft de bal voor. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Di Mattia rent richting de bal. Marchiori is nu in balbezit. Koorits onderschept slim de pass. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen bokst de bal weg. Koorits is nu in balbezit. Koorits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - Sisante C.F. 10:0

88e minuut.
Yatera passt de bal met de wreef. Gruia rent richting de bal. Gruia passt de bal met de wreef. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia schiet op doel. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 23%, Sisante C.F. 77%.
virtuale calcio - Sisante C.F. 10:0