Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Rex FFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 44922
Rex FFC A.S. CETARA SOCCER
4-1-3-2 Tactiek Firevin
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 65
very good Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


23e minuut.
Ayada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousa speelt de bal door. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Passarella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mousa is nu in balbezit. Mousa speelt de bal door. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada passt de bal zonder na te denken. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - A.S. CETARA SOCCER 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 61%, A.S. CETARA SOCCER 39%.
Rex FFC - A.S. CETARA SOCCER 0:1

64e minuut.
Belu geeft een lange en hoge pass. Ayada probeert naar een medespeler te passen. Mousa is nu in balbezit. Mousa geeft een hoge lob. Engineer krijgt zijn hoofd ertegen. Zhořecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Belu rent richting de bal. Khải Tuấn onderschept slim de pass. Khải Tuấn passt de bal in één keer door. Mravný rent richting de bal. Mravný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ayada speelt de bal door. Mousa rent richting de bal. Brunstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brunstad krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira passt de bal met de wreef. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn geeft de bal voor. Cwelik springt en kopt de bal. Pesantez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 58%, A.S. CETARA SOCCER 42%.
Rex FFC - A.S. CETARA SOCCER 0:1