Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pegliolandia W4rriors
4231 - Largo Tactiek mod_4312
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 54.9
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Cirincione is nu in balbezit. Vaz onderschept slim de pass. Vaz passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Agreste bokst de bal weg.

10e minuut.
Pussini probeert naar een medespeler te passen. Živković rent richting de bal. Madafferi verovert de bal door een tackle van achteren. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani draait met de bal, schiet en ... İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pussini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fommei is nu in balbezit. Fommei passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Agreste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Vaz geeft een hoge lob. Daar is Neve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - W4rriors 1:0

40e minuut.
Fommei passt de bal met de wreef. Lindblad rent richting de bal. Pussini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pussini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lindblad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lindblad kan niet meer verder spelen. Potro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 38%, W4rriors 62%.
Real Pegliolandia - W4rriors 1:0

53e minuut.
Madafferi geeft een lange en hoge pass. Rosso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verbrugge. Verbrugge krijgt een gele kaart. Rosso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Verbrugge de bal. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rosso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Pegliolandia - W4rriors 1:1

64e minuut.
Vaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivera komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Potro kopt de bal weg. Fommei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fommei passt de bal in één keer door. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel. Agreste bokst de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - W4rriors 2:1

72e minuut.
Entani komt het veld opgelopen. D`Elia komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Martorelli komt het veld opgelopen. Centurioni komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Fariseo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aurala rent richting de bal. Aurala geeft de bal voor. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Agreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - W4rriors 3:1

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fommei neemt de hoekschop. Klungelig pakt Martorelli de bal. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Agreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fommei speelt de bal door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mula. Câţanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fommei komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aurala speelt de bal door. Romualdo rent richting de bal. Fommei bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 37%, W4rriors 63%.
Real Pegliolandia - W4rriors 3:1