Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Costa d' Amalfi
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23366
A.S. CETARA SOCCER Real Marteam
Firevin Tactiek Real Wings dx
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 61.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ang met een sublieme pass. Daar is Engineer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engineer probeert naar een medespeler te passen. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek draait met de bal, schiet en ... Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Tsatalbasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsatalbasidis geeft de bal voor. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen geeft een lange en hoge pass. Wypij maakt een snoekduik en kopt de bal. Pesantez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Mousa rent richting de bal. Mousa geeft een lange en hoge pass. Engineer springt en kopt de bal. Oláh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Böse probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real Marteam 1:0

22e minuut.
Chwastek is nu in balbezit. Ayada probeert naar een medespeler te passen. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa geeft een hoge lob. Engineer maakt een snoekduik en kopt de bal. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ang is nu in balbezit. Ang passt de bal met de wreef. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real Marteam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 36%, Real Marteam 64%.
A.S. CETARA SOCCER - Real Marteam 2:0

51e minuut.
Falciani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ang met een snelle inworp. Ayada rent richting de bal. Ayada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Falciani is nu in balbezit. Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Ang probeert naar een medespeler te passen. Engineer is nu in balbezit. Engineer haalt uit met een fantastische trap. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
Atasoylu passt de bal met de wreef. Coronel is nu in balbezit. Coronel speelt de bal door. Daar is Wypij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real Marteam 2:1

76e minuut.
Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek speelt de bal door. Mousa is nu in balbezit. Mousa geeft een hoge lob. Engineer maakt een snoekduik en kopt de bal. Oláh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 49%, Real Marteam 51%.
A.S. CETARA SOCCER - Real Marteam 2:1