Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: W4rriors Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24620
W4rriors Atletico Fenice
mod_4312 Tactiek Flor
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
59.5 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pussini rent richting de bal. Marcu onderschept slim de pass. Marcu geeft een hoge lob. Aruni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - Atletico Fenice 0:1

5e minuut.
Stangarone is nu in balbezit. Stangarone passt de bal met de wreef. Özdinçer heeft problemen om de bal te vangen. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Agreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pussini is nu in balbezit. Bukowski onderschept slim de pass. Rosso begaat een overtreding. Rosso krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Guerini geeft een lange en hoge pass. Aruni kopt de bal weg. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Agreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - Atletico Fenice 0:2

14e minuut.
Daar is Neve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mula maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Madafferi de bal onder controle te krijgen. Dudík met een sublieme pass. Frediani rent richting de bal. Frediani geeft de bal voor. Aruni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Frediani is nu in balbezit. Partele bereikt de bal nog maar net als eerste. Partele geeft een lange en hoge pass. Frediani geeft een lange en hoge pass. Aruni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kopciński passt de bal in één keer door. Dudík is nu in balbezit. Dudík passt de bal zonder na te denken. Aruni is nu in balbezit. Aruni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - Atletico Fenice 0:3

44e minuut.
Frediani rent richting de bal. Frediani passt de bal in één keer door. Neve verovert de bal door een tackle van achteren. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. Agreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W4rriors 67%, Atletico Fenice 33%.
W4rriors - Atletico Fenice 0:3

58e minuut.
Cardamone passt de bal in één keer door. Daar is Pussini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Guerini speelt de bal door. Dudík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madafferi. Madafferi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Özdinçer kopt de bal weg. Aruni rent richting de bal. Aruni passt de bal zonder na te denken. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aruni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klaudíny komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dawidziuk geeft een hoge lob. Neve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Auterio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny onderschept slim de pass. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Agreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dudík geeft een hoge lob. Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer geeft een lange en hoge pass. Klaudíny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W4rriors 60%, Atletico Fenice 40%.
W4rriors - Atletico Fenice 0:3