Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: dada`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25167
dada`s Sisante C.F.
K-bis-poveri Tactiek 433
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 30.9
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Amermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Świerczok de bal. Świerczok speelt de bal door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Talmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sclano kopt de bal weg. Bovo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amermann rent richting de bal. Amermann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Ramut rent richting de bal. Ramut schiet op doel. Tango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 1:0

8e minuut.
Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Estop geeft de bal voor. Ramut kopt de bal weg. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 2:0

10e minuut.
Marchiori passt de bal met de wreef. Bovo is nu in balbezit. Estop onderschept slim de pass. Estop geeft de bal voor. Ramut is nu in balbezit. Paal! Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 3:0

15e minuut.
Mirabile probeert de bal aan de voet te houden. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabile legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świerczok neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mirabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok rent richting de bal. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramut rent richting de bal. Ramut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 4:0

19e minuut.
Talmann geeft een hoge lob. Mirabile rent richting de bal. Marchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann onderschept slim de pass. Talmann haalt uit met een fantastische trap. Tango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 5:0

23e minuut.
Talmann kopt de bal weg. Montargento speelt de bal door. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi schiet op doel. Tango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Talmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmann passt de bal met de wreef. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 6:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerczok geeft een hoge lob. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Świerczok passt de bal zonder na te denken. Talmann heeft problemen om de bal te vangen. Talmann geeft de bal voor. Mazzocchi springt en kopt de bal. Tango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 7:0

30e minuut.
Talmann met een sublieme pass. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok geeft de bal voor. Ramut maakt een snoekduik en kopt de bal. Tango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 8:0

30e minuut.
Acchiappati geeft een lange en hoge pass. Chinchilla speelt de bal door. Klungelig pakt Amermann de bal. Amermann geeft de bal voor. Mazzocchi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 9:0

33e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker passt de bal zonder na te denken. Talmann geeft de bal voor. Ramut is nu in balbezit. Ramut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann geeft een lange en hoge pass. Ramut rent richting de bal. Ramut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 10:0

41e minuut.
Baudo passt de bal met de wreef. Amermann is nu in balbezit. Amermann geeft een hoge lob. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ramut kopt de bal weg. Mazzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Montargento onderschept slim de pass. Świerczok rent richting de bal. Świerczok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 23%, Sisante C.F. 77%.
dada`s - Sisante C.F. 11:0

46e minuut.
Nistor komt het veld opgelopen. Ciliberto komt het veld opgelopen. Szamborski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edusei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovo controleert de bal met de borst. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla geeft de bal voor. Tango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Szamborski passt de bal met de wreef. Amermann is nu in balbezit. Amermann speelt de bal door. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel. Tango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Talmann is nu in balbezit. Talmann geeft de bal voor. Marchiori probeert de bal aan de voet te houden. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Talmann met de inworp. Ciliberto geeft een hoge lob. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Amermann passt de bal zonder na te denken. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliberto rent richting de bal. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Estop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baudo geeft een hoge lob. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto is nu in balbezit. Ciliberto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Amermann geeft een hoge lob. Acchiappati controleert de bal met de borst. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 12:0

63e minuut.
Baudo geeft de bal voor. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski passt de bal met de wreef. Ciliberto heeft problemen om de bal te vangen. Ciliberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Baudo rent richting de bal. Baudo passt de bal zonder na te denken. Talmann is nu in balbezit. Talmann geeft een hoge lob. Mazzocchi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tango trapt de bal weg van het doel. Baudo kopt de bal weg. Daar is Mirabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Baudo is nu in balbezit. Baudo geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Tango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 13:0

71e minuut.
Amermann passt de bal zonder na te denken. Szamborski rent richting de bal. Szamborski passt de bal in één keer door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 14:0

72e minuut.
Baudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudo geeft een hoge lob. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Tango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 15:0

74e minuut.
Baudo geeft een hoge lob. Ciliberto is nu in balbezit. Ciliberto passt de bal in één keer door. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Estop kopt de bal weg. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazzocchi de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Tango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski met een sublieme pass. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Talmann draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Acchiappati de bal. Edusei is nu in balbezit. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 16:0

82e minuut.
Mazzocchi springt en kopt de bal. Tango met een sublieme pass. Baudo kopt de bal weg. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 17:0

83e minuut.
Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Bovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Tango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazzocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 18:0

86e minuut.
Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Talmann is nu in balbezit. Talmann geeft de bal voor. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. Tango bokst de bal weg.

88e minuut.
Amermann geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Montargento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazzocchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szamborski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Szamborski passt de bal in één keer door. Ciliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Sisante C.F. 19:0

89e minuut.
Caldoro heeft problemen om de bal te vangen. Bovo geeft de bal voor. Szamborski met een sublieme pass. Ciliberto rent richting de bal. Ciliberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 18%, Sisante C.F. 82%.
dada`s - Sisante C.F. 19:0