Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Heldenfriedhof
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 53998
Belinlandia News Time
Belin1 Tactiek in C 2 Ali
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 72.1
excellent Schieten incredible
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Bello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - News Time 0:1

4e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Körkkö rent richting de bal. Körkkö passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Crasnuhin neemt vlug de vrije trap. Körkkö kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Purwono geeft een lange en hoge pass. Polcini kopt de bal weg. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een hoge lob. Bello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - News Time 0:2

20e minuut.
Crasnuhin verovert de bal door een tackle van achteren. Crasnuhin speelt de bal door. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft de bal voor. Bello springt en kopt de bal. Durbel bokst de bal weg.

28e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft een hoge lob. Polcini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Masì komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel. Durbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - News Time 0:3

41e minuut.
Masì met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Patalinhug ... Strafschop! Patalinhug krijgt een gele kaart. Bello raakt geblesseerd tijdens het duel. Bello legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - News Time 0:4

42e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft de bal voor. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Adrian geeft een lange en hoge pass. Guerrero kopt de bal weg. Năftănăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Körkkö is nu in balbezit. Körkkö schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 57%, News Time 43%.
Belinlandia - News Time 0:4

53e minuut.
Di Campo passt de bal in één keer door. Bronkowski is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - News Time 1:4

59e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Patalinhug is nu in balbezit. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello schiet op doel. Durbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unakıtan komt het veld opgelopen. Manfredini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Əbülfəzov geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski controleert de bal met de borst. Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel. Paal! Durbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziółkowski zal de hoekschop nemen. Bello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Körkkö is nu in balbezit. Finot verovert de bal door een tackle van achteren. Finot geeft de bal voor. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan schiet op doel. Durbel bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Əliyev de bal. Unakıtan is nu in balbezit. Əliyev begaat een overtreding. Əliyev krijgt een gele kaart. Unakıtan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ormella komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Əbülfəzov met een sublieme pass. Klungelig pakt Ravlić de bal. Ravlić passt de bal zonder na te denken. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Purwono geeft de bal voor. Klungelig pakt Crasnuhin de bal. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Durbel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 61%, News Time 39%.
Belinlandia - News Time 1:4