Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: The Masterplan
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37452
Atletico Fenice Rex FFC
Flor Tactiek 4-1-3-2-larga
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Del Nero rent richting de bal. Del Nero passt de bal in één keer door. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Bojko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhořecký bokst de bal weg.

5e minuut.
Klaudíny kopt de bal weg. Özdinçer is nu in balbezit. Bojko rent richting de bal. Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khải Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiepura geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Del Nero de bal. Inworp. Frediani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Nero geeft de bal voor. Özdinçer maakt een snoekduik en kopt de bal. Zhořecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Frediani speelt de bal door. Dudík is nu in balbezit. Dudík passt de bal in één keer door. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Dudík geeft een lange en hoge pass. Klaudíny kopt de bal weg. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer schiet op doel. Zhořecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Rex FFC 1:0

28e minuut.
Bukowski onderschept slim de pass. Bukowski geeft een hoge lob. Klaudíny kopt de bal weg. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guerini probeert naar een medespeler te passen. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero passt de bal in één keer door. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 38%, Rex FFC 62%.
Atletico Fenice - Rex FFC 1:0

46e minuut.
Noir kopt de bal weg. Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero geeft een lange en hoge pass. Klaudíny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bukowski geeft de bal voor. Frediani kopt de bal weg. Brunstad heeft problemen om de bal te vangen. Del Nero is nu in balbezit. Del Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Del Nero geeft een hoge lob. Özdinçer springt en kopt de bal. Zhořecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Afonin verovert de bal door een tackle van achteren. Milardić probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Rex FFC 2:0

67e minuut.
Klaudíny kopt de bal weg. Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Zhořecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dawidziuk speelt de bal door. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero passt de bal met de wreef. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Zhořecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 40%, Rex FFC 60%.
Atletico Fenice - Rex FFC 2:0