Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA New Holland
Ammuinissima888 Tactiek Tre stelle
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.4 gemiddelde waardering 61.3
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


12e minuut.
Kermans is nu in balbezit. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achterberg. Achterberg krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Bugalski rent richting de bal. Bugalski probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bugalski zal de hoekschop nemen. Graščenkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Kurniawka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurniawka krijgt een gele kaart. Urbina raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Echeverría neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tengku Adam geeft een lange en hoge pass. Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czabaj geeft een lange en hoge pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Cunegato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Urbina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos geeft een hoge lob. Fernández Veiras kopt de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Graščenkas bokst de bal weg.

44e minuut.
Tengku Adam geeft een hoge lob. Echeverría kopt de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Graščenkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - New Holland 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 41%, New Holland 59%.
ARMATA AZZURRA - New Holland 1:0

46e minuut.
Puglisi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kermans schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czabaj met de inworp. Molina geeft de bal voor. Belkevich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buğday kopt de bal weg. Czabaj is nu in balbezit. Ognjenović maakt een afschuwelijke overtreding. Ognjenović krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka geeft een hoge lob. Puglisi heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Graščenkas bokst de bal weg.

75e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović geeft een hoge lob. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Belkevich rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buğday. Minh Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. Achterberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ognjenović krijgt zijn hoofd ertegen. Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 46%, New Holland 54%.
ARMATA AZZURRA - New Holland 1:0