Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra Real Plebiscito
Max 4-3-1-2 G Tactiek jorgenB
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 66.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Lachowski is nu in balbezit. Lachowski speelt de bal door. Zielnik geeft een hoge lob. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Real Plebiscito 1:0

24e minuut.
Dzsudzsák geeft een lange en hoge pass. Daar is Lachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachowski speelt de bal door. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Musuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Real Plebiscito 2:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testosteron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Fulconis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zielnik kopt de bal weg. Barzizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Fulconis is nu in balbezit. Fulconis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lachowski geeft een hoge lob. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guevara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zielnik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kallifronas geeft een hoge lob. Barzizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Real Plebiscito 3:0

37e minuut.
Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Innes verovert de bal door een tackle van achteren. Innes met een sublieme pass. Fulconis is nu in balbezit. Fulconis haalt uit met een fantastische trap. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Biglino verovert de bal door een tackle van achteren. Fulconis is nu in balbezit. Biglino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biglino krijgt een gele kaart. Fulconis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulconis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zielnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morchia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 41%, Real Plebiscito 59%.
Stella Azzurra - Real Plebiscito 3:0

46e minuut.
Berthelot komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Weinberg met een sublieme pass. Kallifronas is nu in balbezit. Kopuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopuz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pretică is nu in balbezit. Farías onderschept slim de pass. Farías probeert naar een medespeler te passen. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Mitidieri komt het veld opgelopen. Hennig komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Dzsudzsák de bal onder controle te krijgen. Berthelot is nu in balbezit. Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Musuła bokst de bal weg.

79e minuut.
Váczi speelt de bal door. Berthelot rent richting de bal. Berthelot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hennig de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Musuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dzsudzsák passt de bal zonder na te denken. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft een lange en hoge pass. Fulconis springt en kopt de bal. Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Real Plebiscito 4:0

85e minuut.
Barzizza trapt de bal weg. Kallifronas kopt de bal weg. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia geeft een hoge lob. Fulconis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Real Plebiscito 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 45%, Real Plebiscito 55%.
Stella Azzurra - Real Plebiscito 5:0