Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC durres
m4312s.220122 Tactiek Large
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
65.4 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Chávez speelt de bal door. Marcolongo rent richting de bal. Kabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rodić onderschept slim de pass. Rodić passt de bal in één keer door. Daar is Zuenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuenko haalt uit met een fantastische trap. Duca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - durres 1:0

18e minuut.
Grethen met een sublieme pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista met een sublieme pass. Zuenko rent richting de bal. Zuenko haalt uit met een fantastische trap. Duca bokst de bal weg.

22e minuut.
Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Loch met een snelle inworp. Mead geeft de bal voor. Fiodorkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grethen geeft de bal voor. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Zuenko rent richting de bal. Zuenko draait met de bal, schiet en ... Duca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hanoune geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iochev met de inworp. Marcolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 67%, durres 33%.
Reconquista FFC - durres 1:0

46e minuut.
Walter komt het veld opgelopen. Špoljarić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Salemme speelt de bal door. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mordel geeft een hoge lob. Walter kopt de bal weg. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - durres 1:1

69e minuut.
Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Grethen geeft de bal voor. Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista geeft een hoge lob. Zuenko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 58%, durres 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reconquista FFC - durres 1:1