Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB RANGERS Prato
giocher23 Tactiek only training
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 13
64.1 gemiddelde waardering 60.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Bulis verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić rent richting de bal. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 1:0

10e minuut.
Gradić rent richting de bal. Baccheschi onderschept slim de pass. Baccheschi met een sublieme pass. Olivero is nu in balbezit. Olivero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Burdin controleert de bal met de borst. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdin. Burdin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin passt de bal met de wreef. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś draait met de bal, schiet en ... Furgalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 1:1

30e minuut.
Barell met de inworp. Burdin geeft een hoge lob. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ... Furgalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 1:2

34e minuut.
Karyś probeert naar een medespeler te passen. Rajić rent richting de bal. Rajić passt de bal in één keer door. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Cancelliere rent richting de bal. Cornea onderschept slim de pass. Cornea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:2

40e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Rosalém kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe passt de bal met de wreef. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 38%, RANGERS Prato 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:2

46e minuut.
Bulis is nu in balbezit. Bulis geeft de bal voor. Mantzavinis is nu in balbezit. Mantzavinis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:3

50e minuut.
Mantzavinis rent richting de bal. Mantzavinis passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Furgalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:4

60e minuut.
Flores rent richting de bal. Rajić onderschept slim de pass. Rajić met een sublieme pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić haalt uit met een fantastische trap. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosalém zal de hoekschop nemen. Gradić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eminescu kopt de bal weg. Vulpe speelt de bal door. Rajić geeft een hoge lob. Gradić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tugnolo met een harde bal richting middenveld. Rajić kopt de bal weg. Eminescu rent richting de bal. Gradić onderschept slim de pass. Gradić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe met een sublieme pass. Imperovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperovičius geeft een hoge lob. Gradić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Olivero controleert de bal met de borst. Flores is nu in balbezit. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero geeft een lange en hoge pass. Mantzavinis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baccheschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić onderschept slim de pass. Gradić passt de bal zonder na te denken. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém schiet op doel. Tugnolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rajić probeert naar een medespeler te passen. Gradić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdin. Burdin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Eminescu geeft de bal voor. Köroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 43%, RANGERS Prato 57%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - RANGERS Prato 2:5