Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: A.C. AGRA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 27499
A.C. AGRA durres
marco 523 s Tactiek Large
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
64.2 gemiddelde waardering 68.9
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Hajto rent richting de bal. Pasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak schiet op doel. Duca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. AGRA - durres 1:0

10e minuut.
Iochev passt de bal met de wreef. Fossier met een sublieme pass. Zener heeft problemen om de bal te vangen. Quacquaruccio rent richting de bal. Quacquaruccio haalt uit met een fantastische trap. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Marcolongo geeft een hoge lob. Fantacco onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mead neemt de hoekschop. Fiodorkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. AGRA - durres 1:1

18e minuut.
Dütsch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mordel de bal onder controle te krijgen. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak draait met de bal, schiet en ... Duca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. AGRA - durres 2:1

22e minuut.
Zener kopt de bal weg. Dütsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Marcolongo geeft een lange en hoge pass. Fiodorkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malizia verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Walter komt het veld opgelopen. Iordãnescu komt het veld opgelopen. Furnaro komt het veld opgelopen. Porvali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. AGRA 65%, durres 35%.
A.C. AGRA - durres 2:1

53e minuut.
Porvali geeft een hoge lob. Malizia probeert de bal aan de voet te houden. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Duca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. AGRA - durres 3:1

55e minuut.
Hajto is nu in balbezit. Fossier verovert de bal door een tackle van achteren. Fossier passt de bal zonder na te denken. Furnaro rent richting de bal. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Duca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Walter controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bolchiş komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Furnaro rent richting de bal. Iordãnescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hajto kopt de bal weg. Valintas heeft problemen om de bal te vangen. Walter rent richting de bal. Marcolongo rent richting de bal. Marcolongo schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Marcolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo passt de bal zonder na te denken. Walter rent richting de bal. Walter draait met de bal, schiet en ... Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. AGRA - durres 3:2

86e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović probeert naar een medespeler te passen. Mordel is nu in balbezit. Mordel geeft een lange en hoge pass. Walter krijgt zijn hoofd ertegen. Simpson bokst de bal weg.

89e minuut.
Fossier passt de bal zonder na te denken. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. AGRA 63%, durres 37%.
A.C. AGRA - durres 3:2