Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.A PISA RANGERS Prato
tutti avanti Tactiek only training
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Eisl geeft een lange en hoge pass. Daar is Weijl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov rent richting de bal. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 1:0

13e minuut.
Flores rent richting de bal. Siderov onderschept slim de pass. Siderov probeert de bal met de borst te controleren. Siderov schiet op doel. Notararigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 2:0

16e minuut.
Pospieszalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Rachtálek onderschept slim de pass. Siderov is nu in balbezit. Siderov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barrena passt de bal zonder na te denken. Daar is Wodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodarz geeft de bal voor. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siderov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pospieszalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siderov krijgt zijn hoofd ertegen. Notararigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 3:0

21e minuut.
Barrena geeft een hoge lob. Bəkirzadə is nu in balbezit. Houtkoop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houtkoop krijgt een gele kaart. Bəkirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stumpf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siderov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inguanta is nu in balbezit. Eisl verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel. Bandırmalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 3:1

36e minuut.
Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pospieszalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siderov is nu in balbezit. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eisl kopt de bal weg. Weijl heeft problemen om de bal te vangen. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov haalt uit met een fantastische trap. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 41%, RANGERS Prato 59%.
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 3:1

54e minuut.
Daar is Wodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodarz geeft de bal voor. Siderov is nu in balbezit. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 4:1

58e minuut.
Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena passt de bal in één keer door. Houtkoop geeft de bal voor. Trimarco rent richting de bal. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. Bandırmalıoğlu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Pospieszalski met de inworp. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz passt de bal in één keer door. Bəkirzadə rent richting de bal. Bəkirzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rachtálek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pospieszalski met een snelle inworp. Siderov rent richting de bal. Siderov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eisl onderschept slim de pass. Eisl probeert naar een medespeler te passen. Stumpf speelt de bal door. Bəkirzadə is nu in balbezit. Bəkirzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rachtálek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pospieszalski met de inworp. Siderov is nu in balbezit. Siderov schiet op doel. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 39%, RANGERS Prato 61%.
C.S.K.A PISA - RANGERS Prato 4:1