Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Rapallo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14098
Rapallo MUTTIN FOOTBALL CLUB
CuintadelBuitre Tactiek giocher23
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jelenić onderschept slim de pass. Jelenić geeft de bal voor. Saandeep is nu in balbezit. Saandeep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0

36e minuut.
Daar is Jelenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Wiyono begaat een overtreding. Wiyono krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Gradić de bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel. Jelenić probeert de bal aan de voet te houden. Schollen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Rajić rent richting de bal. Rajić passt de bal zonder na te denken. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 65%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 35%.
Rapallo - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0

48e minuut.
Jelenić speelt de bal door. Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany passt de bal met de wreef. Saandeep rent richting de bal. Saandeep draait met de bal, schiet en ... Furgalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gradić onderschept slim de pass. Gradić passt de bal zonder na te denken. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel. Schollen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiyono verovert de bal door een tackle van achteren. Wiyono met een sublieme pass. Saandeep rent richting de bal. Saandeep schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włocki rent richting de bal. Włocki schiet op doel. Furgalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:0

67e minuut.
Inworp. Negreanu komt het veld opgelopen. Trapolino komt het veld opgelopen. Ağabəyli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro passt de bal met de wreef. Cornea is nu in balbezit. Cornea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:1

88e minuut.
Buitenspel voor Negreanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Barell neemt vlug de vrije trap. Gradić kopt de bal weg. Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Schollen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 57%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 43%.
Rapallo - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:1