Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC A.C. AGRA
m4312c.010121n Tactiek marco 523 s
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Inotlewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pietrzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - A.C. AGRA 0:1

7e minuut.
Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak geeft een hoge lob. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Maas passt de bal met de wreef. Pietrzak is nu in balbezit. Kabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak onderschept slim de pass. Pietrzak draait met de bal, schiet en ... Tuvaoğlu bokst de bal weg.

24e minuut.
Thorsø rent richting de bal. Pasiak onderschept slim de pass. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski geeft een hoge lob. Pietrzak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Fossier passt de bal zonder na te denken. Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski passt de bal met de wreef. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tuvaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Pietrzak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - A.C. AGRA 0:2

27e minuut.
Vukajlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trkola is nu in balbezit. Trkola geeft een lange en hoge pass. Zuenko is nu in balbezit. Zuenko draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Joller rent richting de bal. Joller passt de bal in één keer door. Zuenko rent richting de bal. Zuenko haalt uit met een fantastische trap. Rakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - A.C. AGRA 1:2

45e minuut.
Vukajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossier passt de bal zonder na te denken. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas haalt uit met een fantastische trap. Tuvaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 59%, A.C. AGRA 41%.
Reconquista FFC - A.C. AGRA 1:2

51e minuut.
Inotlewski onderschept slim de pass. Inotlewski met een sublieme pass. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kabra speelt de bal door. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Freitas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Freitas kan niet meer verder spelen. Vadim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak passt de bal met de wreef. Inotlewski met een sublieme pass. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schiet op doel. Tuvaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 49%, A.C. AGRA 51%.
Reconquista FFC - A.C. AGRA 1:2