Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: durres Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13796
durres Spezia
Large Tactiek 43w2.low
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
68 gemiddelde waardering 66.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Mead passt de bal met de wreef. Marcolongo geeft een lange en hoge pass. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Salamoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres - Spezia 1:0

5e minuut.
Budel probeert naar een medespeler te passen. Soriente is nu in balbezit. Soriente passt de bal zonder na te denken. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mordel met een sublieme pass. Daar is Mead, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mead passt de bal in één keer door. Walter rent richting de bal. Walter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
durres - Spezia 2:0

13e minuut.
van Loen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picamiolos geeft een lange en hoge pass. Soriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriente geeft de bal voor. Santarém Leite krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres - Spezia 2:1

24e minuut.
Mordel is nu in balbezit. Mordel passt de bal in één keer door. Marcolongo met een sublieme pass. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Soriente is nu in balbezit. Soriente passt de bal zonder na te denken. Pommier rent richting de bal. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres 31%, Spezia 69%.
durres - Spezia 2:1

54e minuut.
Mead met een sublieme pass. Marcolongo is nu in balbezit. Marcolongo speelt de bal door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
van Loen passt de bal met de wreef. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite geeft een lange en hoge pass. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
durres - Spezia 2:2

59e minuut.
Soriente met een sublieme pass. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arroyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arroyo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Duca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Marcolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Marcolongo geeft een lange en hoge pass. Mead is nu in balbezit. Mead geeft de bal voor. Walter kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salamoni probeert naar een medespeler te passen. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft de bal voor. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loch kopt de bal weg. Klungelig pakt Soriente de bal. Soriente geeft de bal voor. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal. Duca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres - Spezia 2:3

74e minuut.
Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Loch rent richting de bal. Duca rent richting de bal. Santarém Leite onderschept slim de pass. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Iochev met een snelle inworp. Picamiolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Marcolongo geeft de bal voor. Fiodorkiewicz springt en kopt de bal. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres 41%, Spezia 59%.
durres - Spezia 2:3