Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC ARMATA AZZURRA
m4312d.010121n Tactiek Ammuinissima888
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
7 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 65.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Bugalski heeft problemen om de bal te vangen. Bugalski geeft de bal voor. Fernández Veiras kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuvaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lissandrin met een sublieme pass. Rodić rent richting de bal. Rodić passt de bal met de wreef. Joller heeft problemen om de bal te vangen. Joller schiet op doel. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Salemme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunegato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugalski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Veiras kopt de bal weg. Vadim is nu in balbezit. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bugalski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández Veiras de bal. Lissandrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lissandrin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Zuenko kopt de bal weg. Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Joller is nu in balbezit. Joller draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - ARMATA AZZURRA 1:0

39e minuut.
Rodić probeert naar een medespeler te passen. Lissandrin geeft de bal voor. Vadim kopt de bal weg. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 46%, ARMATA AZZURRA 54%.
Reconquista FFC - ARMATA AZZURRA 1:0

47e minuut.
Bugalski passt de bal in één keer door. Bogunia rent richting de bal. Vadim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vadim krijgt een gele kaart. Bogunia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Barcelos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernández Veiras kopt de bal weg. Daar is Kabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuvaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Lissandrin met de inworp. Rodić met een sublieme pass. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Joller speelt de bal door. Fernández Veiras rent richting de bal. Łeptuch begaat een overtreding. Łeptuch krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lissandrin speelt de bal door. Rodić is nu in balbezit. Rodić geeft een hoge lob. Zuenko krijgt zijn hoofd ertegen. Bal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - ARMATA AZZURRA 2:0

73e minuut.
Fernández Veiras kopt de bal weg. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cunegato. Cunegato krijgt een gele kaart. Vadim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salemme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodić rent richting de bal. Rodić geeft de bal voor. Joller is nu in balbezit. Joller draait met de bal, schiet en ... Bal bokst de bal weg.

83e minuut.
Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Kabra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 47%, ARMATA AZZURRA 53%.
Reconquista FFC - ARMATA AZZURRA 2:0