Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra MUTTIN FOOTBALL CLUB
Max 4-3-1-2 G Tactiek giocher23
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Heineken probeert naar een medespeler te passen. Fulconis is nu in balbezit. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pretică geeft een hoge lob. Fulconis is nu in balbezit. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis rent richting de bal. Fulconis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallifronas verovert de bal door een tackle van achteren. Kallifronas met een sublieme pass. Lachowski rent richting de bal. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Furgalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Rosalém de bal. Dzsudzsák rent richting de bal. Gradić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gradić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Fulconis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivero is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Furgalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0

29e minuut.
Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Imperovičius is nu in balbezit. Dzsudzsák maakt een afschuwelijke overtreding. Dzsudzsák krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Berthelot met een sublieme pass. Pretică probeert naar een medespeler te passen. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft de bal voor. Fulconis krijgt zijn hoofd ertegen. Furgalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 47%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 53%.
Stella Azzurra - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0

64e minuut.
Testosteron met een sublieme pass. Köroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachowski passt de bal zonder na te denken. Dzsudzsák geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pretică verovert de bal door een tackle van achteren. Pretică probeert naar een medespeler te passen. Berthelot met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Furgalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Morchia komt het veld opgelopen. Mitidieri komt het veld opgelopen. Hennig komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 46%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 54%.
Stella Azzurra - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0