Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Bertone Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29997
Bertone valsesia
più 3 Tactiek avantitutta2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 67.1
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pisacreta met een sublieme pass. Cotronei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotronei geeft een hoge lob. Simina is nu in balbezit. Simina schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

9e minuut.
Coltraro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pisacreta met de inworp. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Stucchi is nu in balbezit. Stucchi met een sublieme pass. Pelach geeft een hoge lob. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Profire geeft een hoge lob. Ulemek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cotronei de bal onder controle te krijgen. Monsaraz met een sublieme pass. Eltek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pelach kan de bal niet met de borst controleren. Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marastoni geeft de bal voor. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pisacreta kopt de bal weg. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica geeft een lange en hoge pass. Simina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cotronei met een sublieme pass. Dziubiński heeft problemen om de bal te vangen. Simina onderschept slim de pass. Simina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - valsesia 0:1

36e minuut.
Pisacreta met een snelle inworp. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica geeft een hoge lob. Vincis springt en kopt de bal. Kazanecki bokst de bal weg.

42e minuut.
Pisacreta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica geeft een lange en hoge pass. Simina rent richting de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 65%, valsesia 35%.
Bertone - valsesia 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Fiora de bal. Vincis is nu in balbezit. Vincis passt de bal in één keer door. Simina is nu in balbezit. Simina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Stucchi kopt de bal weg. Pisacreta rent richting de bal. Pisacreta met een sublieme pass. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coltraro is nu in balbezit. Coltraro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Coltraro met een sublieme pass. Marastoni geeft de bal voor. Simina is nu in balbezit. Simina haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - valsesia 0:2

75e minuut.
Cotronei rent richting de bal. Cotronei geeft een lange en hoge pass. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - valsesia 0:3

77e minuut.
Kubica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisacreta rent richting de bal. Pisacreta passt de bal zonder na te denken. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Marastoni rent richting de bal. Marastoni passt de bal zonder na te denken. Pisacreta speelt de bal door. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 64%, valsesia 36%.
Bertone - valsesia 0:3