Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
birillo meldolacity
ala2 Tactiek Belgrado ala
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
66.5 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Beligni rent richting de bal. Beligni passt de bal zonder na te denken. Peretz rent richting de bal. Peretz geeft de bal voor. Scorza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Qarayev geeft de bal voor. Peretz rent richting de bal. Peretz met een sublieme pass. Scorza rent richting de bal. Scorza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ader kopt de bal weg. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzystek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Scorza haalt uit met een fantastische trap. Schuppan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peretz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scorza krijgt zijn hoofd ertegen. Klausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Doxaras is nu in balbezit. Doxaras passt de bal in één keer door. Ader speelt de bal door. Scorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza draait met de bal, schiet en ... Klausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Buitenspel voor Beligni. Goede buitenspelval van de verdediging. Ganzetti komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Bulf komt het veld opgelopen. Felletto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birillo 61%, meldolacity 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
birillo - meldolacity 0:0

53e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal in één keer door. Daar is Gotelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gotelli geeft een lange en hoge pass. Nachón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Krivus komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Murphy probeert de bal met de borst te controleren. Krzystek rent richting de bal. Murphy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murphy krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fangi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doxaras verovert de bal door een tackle van achteren. Doxaras probeert naar een medespeler te passen. Dueñas onderschept slim de pass. Krivus rent richting de bal. Krivus geeft een lange en hoge pass. Hasenhüttl bokst de bal weg.

68e minuut.
Ader speelt de bal door. Peretz heeft problemen om de bal te vangen. Peretz probeert naar een medespeler te passen. Scorza rent richting de bal. Scorza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Krzystek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murphy. Krzystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avesti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nachón kan de bal niet met de borst controleren. Fangi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nachón raakt geblesseerd tijdens het duel. Nachón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hasenhüttl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
birillo - meldolacity 1:0

80e minuut.
Evrek geeft een lange en hoge pass. Ader rent richting de bal. Ader geeft een lange en hoge pass. Scorza rent richting de bal. Scorza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vivas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulf met een snelle inworp. Ader geeft de bal voor. Felletto maakt een snoekduik en kopt de bal. Klausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Bulf met de inworp. Ader probeert naar een medespeler te passen. Bulf controleert de bal met de borst. Bulf geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birillo 59%, meldolacity 41%.
birillo - meldolacity 1:0