Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Piazzale Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32717
Piazzale Flameborn
Daniele 442Ldx Tactiek TunaTack
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
69 gemiddelde waardering 60.2
formidabel Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Daar is Bulteel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šparago bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bulteel rent richting de bal. Bulteel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - Flameborn 1:0

10e minuut.
Puente geeft de bal voor. Kuronen is nu in balbezit. Kuronen met een sublieme pass. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Iglesias speelt de bal door. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến geeft een hoge lob. Roşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Docan is nu in balbezit. Docan passt de bal in één keer door. Daar is Kuronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuronen geeft de bal voor. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lozančev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Tiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Križić rent richting de bal. Križić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bonovas controleert de bal met de borst. Seljeseth is nu in balbezit. Bonovas begaat een overtreding. Bonovas krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winnits. Pirotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Zogbia met een snel genomen vrije trap. Pirotto geeft de bal voor. Bertona springt en kopt de bal. Deneuker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
N`Zogbia met een sublieme pass. Pirotto rent richting de bal. Pirotto geeft een lange en hoge pass. Bertona springt en kopt de bal. Paal!

28e minuut.
Inworp. Križić met een snelle inworp. Lozančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tiến geeft de bal voor. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bonovas passt de bal zonder na te denken. Roşoiu is nu in balbezit. Bulteel rent richting de bal. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Bulteel rent richting de bal. Bulteel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - Flameborn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 46%, Flameborn 54%.
Piazzale - Flameborn 2:0

47e minuut.
Anh Tiến geeft een hoge lob. Daar is Roşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulteel rent richting de bal. Bulteel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - Flameborn 3:0

50e minuut.
Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel passt de bal met de wreef. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap. Kringe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - Flameborn 4:0

61e minuut.
Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth probeert naar een medespeler te passen. Pirotto is nu in balbezit. Pirotto geeft de bal voor. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. Deneuker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bertona is nu in balbezit. Karaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Zogbia met een snel genomen vrije trap. Kuronen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Docan speelt de bal door. Seljeseth geeft een lange en hoge pass. Winnits rent richting de bal. Pirotto onderschept slim de pass. Pirotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Winnits met een snelle inworp. Križić met een sublieme pass. Donisi probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Karaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuronen met de inworp. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
N`Zogbia speelt de bal door. Pirotto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winnits. Winnits krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 53%, Flameborn 47%.
Piazzale - Flameborn 4:0