Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzzonese F.C. nonmollemo
Temp 9-9 Tactiek 442variant
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
65.9 gemiddelde waardering 58
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Sędziak geeft een hoge lob. Sádloň kopt de bal weg. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng schiet op doel. Mattioli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 0:1

9e minuut.
Pelenis passt de bal in één keer door. Foldyna met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 1:1

11e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft een lange en hoge pass. Hrust kopt de bal weg. Pelenis geeft een hoge lob. Guseinov krijgt zijn hoofd ertegen. Pivoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serrano is nu in balbezit. Hrust onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ceniceros verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski rent richting de bal. Foldyna geeft de bal voor. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov schiet op doel. Pivoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hrust passt de bal met de wreef. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerszberg. Gerszberg krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Foldyna rent richting de bal. Foldyna passt de bal met de wreef. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Pivoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Serrano speelt de bal door. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov schiet op doel. Sędziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pivoda bokst de bal weg.

28e minuut.
Baštinac geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak rent richting de bal. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Mattioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu passt de bal in één keer door. Guseinov rent richting de bal. Guseinov schiet op doel. Pivoda bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Foldyna de bal. Foldyna speelt de bal door. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov schiet op doel. Buhănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 2:1

34e minuut.
Foldyna heeft problemen om de bal te vangen. Foldyna passt de bal met de wreef. Guseinov rent richting de bal. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guseinov passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Buhănescu begaat een overtreding. Buhănescu krijgt een gele kaart. Serrano raakt geblesseerd tijdens het duel. Foldyna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guseinov springt en kopt de bal. Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 3:1

45e minuut.
Inworp. Mạnh Hoàng met de inworp. Knysak is nu in balbezit. Knysak geeft een lange en hoge pass. Sádloň springt en kopt de bal. Mattioli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 38%, nonmollemo 62%.
Puzzonese F.C. - nonmollemo 3:1

54e minuut.
Guseinov rent richting de bal. Roşu is nu in balbezit. Roşu speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savgun komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hrust rent richting de bal. Hrust geeft een hoge lob. Buitenspel voor Mạnh Hoàng. Goede buitenspelval van de verdediging. Bilotto neemt vlug de vrije trap. Roşu speelt de bal door. Pivoda bokst de bal weg. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 4:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guseinov stond buitenspel. Lamouchi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Roşu rent richting de bal. Roşu passt de bal in één keer door. Foldyna geeft een hoge lob. Guseinov krijgt zijn hoofd ertegen. Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 5:1

73e minuut.
Lamouchi passt de bal in één keer door. Sádloň bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Masci naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sádloň raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilhunen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gerszberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelenis rent richting de bal. Pelenis geeft een hoge lob. Guseinov springt en kopt de bal. Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - nonmollemo 6:1

80e minuut.
Sádloň is nu in balbezit. Lamouchi rent richting de bal. Ossowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ossowski krijgt een gele kaart. Lamouchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Foldyna speelt de bal door. Klungelig pakt Roşu de bal. Roşu speelt de bal door. Guseinov is nu in balbezit. Guseinov geeft de bal voor. Pivoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 31%, nonmollemo 69%.
Puzzonese F.C. - nonmollemo 6:1