Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
meldolacity valsesia
D4+E2141+2al3a Tactiek avantitutta2
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 66.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato passt de bal zonder na te denken. Bobbiese is nu in balbezit. Bobbiese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato passt de bal in één keer door. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulemek onderschept slim de pass. Ulemek geeft een lange en hoge pass. Vincis is nu in balbezit. Vincis schiet op doel. Hasenhüttl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
meldolacity - valsesia 0:1

29e minuut.
Morellato passt de bal in één keer door. Pisacreta speelt de bal door. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica geeft een hoge lob. Bobbiese maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pisacreta is nu in balbezit. Pelach probeert naar een medespeler te passen. Morellato probeert naar een medespeler te passen. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vincis is nu in balbezit. Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato met een sublieme pass. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ulemek met de inworp. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qarayev krijgt een gele kaart. Kubica roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kubica kan niet meer verder spelen. Marastoni komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ganzetti kopt de bal weg. Inworp. Pisacreta met een snelle inworp. Marastoni rent richting de bal. Marastoni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pelach met een sublieme pass. Morellato rent richting de bal. Baselice schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baselice is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Morellato roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morellato kan niet meer verder spelen. Tavelli komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Pelach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelach passt de bal met de wreef. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meldolacity 68%, valsesia 32%.
meldolacity - valsesia 0:1

46e minuut.
Ruggieri komt het veld opgelopen. Scorza komt het veld opgelopen. Peretz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Rihui is nu in balbezit. Beligni verovert de bal door een tackle van achteren. Scorza is nu in balbezit. Scorza draait met de bal, schiet en ... Marziliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Peretz rent richting de bal. Peretz passt de bal met de wreef. Scorza rent richting de bal. Scorza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
meldolacity - valsesia 1:1

54e minuut.
Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemek onderschept slim de pass. Ulemek met een sublieme pass. Labarthe rent richting de bal. Labarthe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina rent richting de bal. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis schiet op doel. Hasenhüttl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
meldolacity - valsesia 1:2

63e minuut.
Dueñas komt het veld opgelopen. Murphy komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta geeft een hoge lob. Vincis kopt de bal weg. Simina is nu in balbezit. Simina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Ruggieri passt de bal zonder na te denken. Peretz rent richting de bal. Peretz geeft een lange en hoge pass. Scorza springt en kopt de bal. Marziliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rihui bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza onderschept slim de pass. Pelach bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza verovert de bal door een tackle van achteren. Scorza draait met de bal, schiet en ... Marziliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dueñas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marastoni met de inworp. Simina rent richting de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meldolacity 46%, valsesia 54%.
meldolacity - valsesia 1:2